Adobe Color CC App

Adobe introduceert drie creatieve Apple Watch-apps

Adobe heeft drie Apple Watch-apps geïntroduceerd voor de professionele gebruiker: Behance, Color CC en Creative Cloud.

Adobe Apple WatchHet was natuurlijk te verwachten: nu Apple een smartwatch uitbrengt, duiken software-ontwikkelaars en masse op het nieuwe platform. Veel grote partijen hebben hun steun voor de Apple Watch inmiddels uitgesproken en vandaag kunnen we weer een nieuwe naam aan het rijtje toevoegen: Adobe komt met een drietal creatieve Apple Watch-apps.


Adobe heeft drie van zijn populaire iPhone-apps een update gegeven met Watch-functionaliteit: Behance, Adobe Color CC en Adobe Creative Cloud.

Behance op de Apple Watch

Adobe Behance Apple WatchMet Behance kun je allerlei statistieken van je projecten op je Apple Watch bekijken. Je inbox, notificaties en de opties My Work en Nearby zijn beschikbaar vanaf je pols en je kunt AirPlay-presentaties vanaf de Apple Watch bedienen of je projecten delen op sociale media. Met Handoff schakel je naadloos heen en weer tussen Behance op de Apple Watch en op de iPhone.

behance apple watch 1behance apple watch 4

Adobe Color CC op de Apple Watch

adobe color cc apple watch 2Adobe Color CC is bedoeld om inspiratie voor kleuren te krijgen. Via de locatiefunctie van de iPhone krijg je te zien welke tien kleurthema’s in je buurt zijn ‘ontdekt’. Spreekt een van deze thema’s je aan, dan kun je hem toevoegen als color swatch aan je Creative Cloud-bibliotheek. Je kunt vanuit de Apple Watch-app ook je kleuren overzetten naar de iPhone-versie van Color CC.

Adobe Creative Cloud op de Apple Watch

Adobe Creative Cloud Apple WatchDe Adobe Creative Cloud-app geeft je een overzicht over alle activiteit in je Creative Cloud-account. Feedback, nieuwe projecten, veranderingen aan gedeelde bestanden, commentaren, uitnodigingen en nog veel meer zijn te beheren met je Apple Watch. Je hoeft de iPhone niet tevoorschijn te halen om simpele dingen in de app te doen.

Adobe heeft al aangegeven meer iPhone-apps geschikt te gaan maken voor de Apple Watch. Het is duidelijk dat de huidige updates vooral gericht zijn op professionele Adobe-gebruikers, maar we verwachten dat Adobe voor de consument op termijn met Apple Watch-apps van onder meer Adobe Photoshop Express en Adobe Photoshop Touch zal komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2015, 13:24
Categorie Apps
Onderwerp adobe
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.