NU.nl

NU.nl voor iOS breidt katernpagina’s uit, lettergrootte-optie komt eraan

De NU.nl-app voor iPhone en iPad toont nu meerdere rubrieken op de katernpagina's. Binnenkort kun je ook lettergrootte veranderen.

NU.nl katernpagina'sDe iOS-app van NU.nl heeft in een update de katernpagina’s aangepast, waardoor ze nu allemaal zijn voorzien van een eigen ‘voorpagina’. Dit betekent dat alle artikelen in rubrieken zoals Sport, Economie en Tech worden onderverdeeld op onderwerp, net als op de website. Ga je bijvoorbeeld naar Sport, dan zie je artikelen in rubrieken zoals Voetbal en Wielrennen staan.


De nieuwe katernpagina’s zijn een subtiele toevoeging, waardoor het makkelijker is om artikelen over een specifiek onderwerp te lezen. Verder bevat de update voornamelijk verbeteringen. Zo worden liveblogs nu beter in beeld gebracht, sturen notificaties je nu altijd naar het juiste artikel en worden de cartoons in de app weer correct in beeld gebracht.

Lettergrootte veranderen binnenkort mogelijk

NU.nl werkt op het moment aan nog een update, waarin het mogelijk wordt om de lettergrootte in de app aan te passen. Een veelverzochte functie: toen NU.nl eerder dit jaar het nieuwe redesign van de app introduceerde, was de mogelijkheid om lettergrootte te veranderen namelijk verwijderd. In plaats daarvan is de app afhankelijk van de algemene letterinstellingen van de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2015, 11:08
Categorie Apps
Onderwerp nu.nl
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.