Reacties voor: iPhone-tethering van T-Mobile te vroeg aangeboden via iTunes

T-Mobile heeft via Twitter en op de website aangegeven, dat de onlangs verstuurde iPhone carrier-update met internet-tethering te vroeg is verstuurd. Tethering komt pas later in 2010.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Ik zou best willen betalen voor zo’n extra tethering mogelijkheid, maar dan vind ik het niet meer dan normaal dat T-Mobile voor betere dekking zorgt en dat de optimale 3G snelheid wordt verhoogd naar 7.2mbps voor de gebruikers van dat abonnement. *hint naar t-mobile 😛

  2. Interessant, ik wil wel zo’n abonnementje! Jammer dat het nu nog niet werkt…

  3. Hmmm… iets met de introductie van de tablet te maken ? Er gaat een gerucht dat je die via je iPhone kan koppelen.

  4. @ Leon_V: zelfs al zou er geen tethering contract komen vind ik dat T-Mobile iets meer kwaliteit mag leveren voor de kosten die ze in rekening brengen. Toch niet van deze tijd dat je op sommige plaatsen in Nederland gewoon GEEN bereik hebt!!

  5. Ik heb helemaal geen dekking binnen dus voor mij is dit helaas niks , buiten mijn huis kun ik gratis wifi krijken dus tethering met mijn mac heeft geen zin , wel handig misschien op centerparcs 😉

  6. Inclusief d/t-fout. Goed bezig T-Mobile 🙂

  7. Dit is gewoon ziekelijk!
    Je gaat toch niet voor iets betalen wat er in eerste instantie op heeft gezeten en dan weer weg wordt gehaald…
    Ronduit belachelijk!

    Ik heb Vodafone en wil die optie ook op mijn originele SIMLOCKVRIJE iPhone!

  8. Ik gebruik PDANet maar dan niet voor tethering via GSM maar via wifi. Dat is pas ruig!!! Bongo abonnement en voor paar euro bijna wereldwijd internetten…. 🙂

  9. Wat vind ik dit slecht! Voorlopig nog even blijven Tetheren op mijn oude SE K810i, werkt super, maar het bereik is om te huilen.

  10. Typisch is dit weer.. T-mobile is er weer niet klaar voor en zolang hun dekking niet goed genoeg is zullen ze er ook nooit klar voor zijn ook. Pas op het moment dat de dekking goed is en de snelheid verhoogt naar 7.2 mb ga ik er over nadenken om een tethering abonnement aan te schaffen..

  11. Ziet niemand dat hier door Apple een behoorlijke fout is gemaakt?

    Operators als T-Mobile maken terhering beschikbaar voor de iPhone gebruikers met een Tablet of MacBook zodat er geen apart abonnement afgesloten hoeft te worden.

    Introductiedatum ergens eerste helft 2010. Laat dat nou net die van de Tablet zijn!

  12. Mmmm, nog maar even wachten dus.
    Hopelijk komt tethering snel beschikbaar, dan kan ik ook weer gaan updaten! Zit nu nog op 3.01 (met tethering)…

  13. Origineel geplaatst door Frans Utt
    Ik gebruik PDANet maar dan niet voor tethering via GSM maar via wifi. Dat is pas ruig!!! Bongo abonnement en voor paar euro bijna wereldwijd internetten….

    Kan je uitleggen hoe, ik heb hier ook wel belang bij, reis namelijk veel en mijn internet kosten in het buitenland zijn om te huilen

  14. Je betaald toch al lang voor internetze moeten het gewoon open zetten.
    Gegroet

  15. Jongens toch, activeer tethering toch gewoon. De iPhone is een leuk en tof toestel doch van de manier van werken van Apple en sommige operators begin ik toch wel te balen.

    Of je nou data verbruikt via je iPhone of in tethering maakt toch niet uit. Je kan data verzetten en daar betaal je voor, niet. Extra abonnement? Nee, dank je wel.

    En ergens is 2010 ter beschikking? Ik gebruik het al een hele poos.

    Ik blijf momenteel plakken met OS 3.0.1 omdat tethering erin geconfigureerd zit. We zouden met zijn allen beter eens wat meer van ons horen maken als ‘t erop aan komt want zo worden we in de zak gezet.

  16. Gewoon lekker tetheren onder 3.1.2 [jailbreak].
    Ideaal.

    Nog geen SECONDE spijt gehad van die Jailbreak.
    Sterker nog: ik kan niet meer zonder.

  17. Ja denk er ook aan om mijn 3gs te jailbreaken, maar ben bang voor toekomst updates… zeker met 4.0 op komst.

    moet ik nog ergens special aan denken met jailbreak ?

  18. Reserve kopie maken 🙂

  19. Origineel geplaatst door Sjaak
    Gewoon lekker tetheren onder 3.1.2 [jailbreak].Ideaal.Nog geen SECONDE spijt gehad van die Jailbreak.Sterker nog: ik kan niet meer zonder.

    Kan toch ook zonder jailbreak?
    Ga je op je iphone naar http://help.benm.at.
    Even de instructies doorlezen en klaar.

  20. Heeft iemand die carrier update nog? Ik zou hem ook wel willen hebben

  21. Beste T-Mobile (volgens mij lezen jullie hier ook wel eens de reacties,

    ik bel vrijwel nooit (deze maand pas 5 minuten) en SMS al helemaal haast nooit (pas 5 SMSjes, inclusief 1 januari ja). Ik ga dus NIET betalen voor tethering.

    Jullie maken maar lekker een abo voor internetters met 50 belminuten en 50 SMS inclusief tethering voor dezelfde 30 euro, want jullie zijn voor mij gewoon een antenne-boer met 3G en dat ouderwetse bellen en SMS-en daar doe ik niet meer aan.

    Ik hoop dat jullie hier ook eens aan willen denken. bvd. En anders ga ik weg bij jullie als het abo afloopt. Zo simpel is het.

  22. Gebruik het al maanden. Nog steeds op 3.0 dus. Moet zeggen dat ik er ook niet meer zonder kan. Vrijwel continu als ik via de laptop online ben gebruik ik mijn iPhone als modem. Reis nogal veel en het is voor mij de uitkomst!

  23. Ik snap FF niet waarom we voor tethering zouden moeten betalen. Ik betaal 30 Euro per maand en kan onbeperkt internetten met mijn iPhone en koppelen aan mijn laptop voegt geen meerkosten toe voor T-mobile.
    Ja we zitten weer in Nederland. Moeten ook voor alles weer geld vragen.

  24. Dit is nou weer puur onzin. op allemaal andere telefoons zit standaart tethering zoals Sony Ericsson en Nokia waarom moeilijk doen als het gewoon mogelijk is. nee het zijn gewoon vieze portomonee trekker’s er is een reden waarom ze het niet hebben vrijgegeven. Maar dat is de vraag ( sorry voor m’n taal gebruik maar dit is gewoon belachelijk)

  25. Origineel geplaatst door Sjaak
    Gewoon lekker tetheren onder 3.1.2 [jailbreak].
    Ideaal.Nog geen SECONDE spijt gehad van die Jailbreak.
    Sterker nog: ik kan niet meer zonder.

    JB op de 3G of 3GS??

  26. Ga je op je iphone naar http://help.benm.at.
    Even de instructies doorlezen en klaar.

    Werkt niet meer zonder patch met laatste OS updates.
    Gelukkig is deze patch er wel. (o.a. in de vorm van blacksn0w). Nu nog MyWii installeren om met de PSP te kunnen gamen, haha.

  27. Ik snap al die heisa rondom die abbo’s niet.. Volgens mij zie ik nergens in het persbericht iets over een betaald abbo staan?

  28. @kark3005:

    dat kan toch niet meer met FirmWare 3.1.x ??!

  29. Heeft iemand de update nog? Of kan er een linkje geplaatst worden naar rapidshare of whatever om de update alsnog te downloaden?

    Alvast bedankt naar diegene die dit voor mij wilt doen.

  30. hij is nog steeds beschikbaar in mijn itunes hoor…

    maar kan ik die update er op knallen met een jailbreak??

    kheb nu een 3gs 3.1.2 met de iphoneguide hack for thetering..

  31. Jongens van T-mob, denk na.
    Als je hier geld voor gaat vragen dan gaat NL zijn neven, nichten, buren, groot- en stiefouders tot en met de banketbakker op de hoek toegang geven om zijn extra kosten eruit te halen.
    Er zijn hier, in t laagste putje van de EU, horden die bijkans hun huis verkopen om 99 cent te besparen (!)

  32. Ik zit in Azie en daar maak ik gebruik van een Happy simkaart die op zijn beurt weer gebruik maakt van DTAC. daar is Thetering gewoon mogelijk zonder problemen. Heerlijk overal in Thailand internet op mijn laptopje 😉

  33. Origineel geplaatst door Mike
    Beste T-Mobile (volgens mij lezen jullie hier ook wel eens de reacties,ik bel vrijwel nooit (deze maand pas 5 minuten) en SMS al helemaal haast nooit (pas 5 SMSjes, inclusief 1 januari ja). Ik ga dus NIET betalen voor tethering. Jullie maken maar lekker een abo voor internetters met 50 belminuten en 50 SMS inclusief tethering voor dezelfde 30 euro, want jullie zijn voor mij gewoon een antenne-boer met 3G en dat ouderwetse bellen en SMS-en daar doe ik niet meer aan.Ik hoop dat jullie hier ook eens aan willen denken. bvd. En anders ga ik weg bij jullie als het abo afloopt. Zo simpel is het.

    Ouderwets bellen?????
    Waarom heb je dan een telefoon…..
    koop usb dongle…. Snap dit soort mensen niet, hebben naar mijn mening autistische neigingen, zijn schuw om te praten tegen mensen wat dat is eng…….

  34. Ik heb een duo simkaart. Die stop ik mijn oude SonyEricson, usb kabeltje en dan kun je probleemloos tetheren. Niks JB en ander gezeur dus.

  35. Afgelopen week mijn abo van TMob opgezegd. Aan tethering hebben we helemaal niets als het netwerk zo slecht is als dat TMob biedt. Ze wilden het abo zonder problemen cancelen. Extra betalen voor tethering als het netwerk niet eens werkt? Geen haar op mijn hoofd. (nu over naar Vodafone)

  36. @kark3005:

    Werkt al maanden niet meer…

  37. Origineel geplaatst door Sjaak
    @kark3005: Werkt al maanden niet meer…

    Er zijn genoeg andere alternatieven via Cydia.

    Ik draai momenteel op 3.1.2 en heb ook gewoon tethering.

  38. mischien hint naar nieuwe iphone in juni of juli, dat het dan beschikbaar komt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.