Apple kondigt evenement voor 27 januari officieel aan

Apple heeft uitnodigingen rondgestuurd voor een evenement op 27 januari 2010 in het Yerba Buena Center in San Francisco. De tekst luidt: "Come See Our Latest Creation".
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple event 27 januariApple heeft zojuist uitnodigingen gestuurd voor een evenement op 27 januari 2010 in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco. De uitnodiging is voorzien van een afbeelding met verfspatten en bevat te tekst: “Come see our latest creation.” Het evenement start om 10 uur ‘s ochtends, dus 19:00 uur Nederlandse tijd. Natuurlijk zal iPhoneclub via een liveblog verslag doen van het evenement.

Een round-up van alle geruchten die we over de volgende generatie iPhone kunnen verwachten is hier te vinden: Alle geruchten over de iPhone 4G in één afbeelding.

Update: FoxNews.com meent te weten wat er voor 27 januari gepland staat: de Apple Tablet, iPhone 4.0 en iLife 2010. Er zal echter geen nieuw iPhone-toestel worden onthuld, meent Clayton Morris. Morris sprak met een bron binnen Apple, voordat de uitnodiging in zijn mailbox verscheen en concludeert: “While we won’t see new iPhone hardware just yet, we will see the next-generation software.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2010, 23:23
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, evenement, uitnodiging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.