Reacties voor: ‘iPhone krijgt voorlopig geen usb-c of Touch ID in zijknop’

Had je de hoop dat de iPhone meer op de iPad Air 2020 gaat lijken? Dan moeten we je voorlopig nog even teleurstellen. Het lijkt er niet op dat de iPhone snel overstapt naar usb-c of Touch ID in de zijknop.

Reacties: 4 reacties

  1. Geen USB-C en geen Touch-ID in scherm. “Of dat er dit jaar ook echt van gaat komen, is nog afwachten.” Ik denk het niet want Apple verdient veel te veel aan behouden van Lightning en drijft mensen voor Touch-ID liever naar de Watch.

  2. Inderdaad: Apple verdient minder (niet?) aan USB-C, rest argumenten (Apole stekker is tweezijdig geschikt e.d.)zijn inmiddels voornamelijk smoesjes. Had de EU hier geen regelgeving voor op stapel staan?

  3. Gelukkig zou ik haast zeggen ! De Touch ID in de zijknop is beslist geen verbetering bij de iPad 2020 .vrijwel nooit lukt het en na een aantal pogingen moet je alsnog gewoon de code ingeven!

  4. Nou ja , dat usb c verhaal slaat nergens meer op gezien het verhaal dat men zonder aansluiting wil. Eerst nog naar C en een jaar later naar geen aansluiting, dat is onzin natuurlijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.