Reacties voor: iPhone-cameragadget DxO One nu ook in Nederland verkrijgbaar

Camera-fanaten opgelet, de DxO One is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. Een prijzige gadget, waar je wel DSLR-waardige foto's maakt met je iPhone.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. No way. Een redelijke DSLR camera is even duur.

  2. Als hij nou nog een beetje optisch in kon zoomen …

  3. De olloclip lijkt me wellicht een betere en goedkopere oplossing.
    Volgende week de 2 in 1 lens halen met een hoesje erbij.
    Is veel handzamer in gebruik ook.
    Nu tot in alle tevredenheid de 4 in 1 lens op vakantie gebruikt. En werkt super.

  4. Het is niet zomaar een lens die je op je iPhone schroeft. Het is een aparte camera die je iPhone als viewfinder gebruikt. Een goede DSLR met een vergelijkbare lens is ongeveer even duur, maar minder portable.

  5. Eindelijk een camera voor de iPhone die:
    – het raw formaat heeft
    – een eigen opslaggeheugen kaart
    – een hoge iso waarde beheerst

  6. Een beetje lens kost al meer en dat is niet voor niets. Zal best beter zijn dan de iPhone zelf maar now way dat dit dan zo duur zou moeten kosten. Voor mij in ieder geval niet!

  7. @ManOManO: Oh ja? En zo’n lichtgevoelige lens ook? Reken het echt even uit zou ik zeggen en dit is btw helemaal geen alternatief voor een DSLR.

    Appels met peren vergelijken en dan doen alsof ze hetzelfde kosten. Vermakelijk:-)

  8. Vreemd al die vergelijkingen met DSLR’s. Waar waren jullie de afgelopen jaren, onder welke steen zeg maar? Nooit van een systeemcamera gehoord?Die combineert wèl de voordelen van DSLR en compact(e)camera, zó goed dat zelfs steeds meer professionele fotografen overstappen.Eenvoudige modellen met lichtsterke fixed focus lens, als je dat echt per sé wilt, die hier niet voor onder doen voor niet of nauwelijks meer €. Maar dan wèl naderhand en naar behoefte uitbreidbaar met accessoires. Zoomlens, telelens, macrolens, tussenringen, converterringen, serieuze flitsers, noem maar op.Dìt ding is imho een vlees-noch-vis camera, waarin vooral de nádelen van verschillende anderssoortige camera’s zijn verenigd…

  9. Staat al op DP review. Het is een studio test waarbij je kunt vergelijken met alle andere cameras.

  10. Leuk speeltje, maar niet meer dan dat, en daarom veel te duur. Ik kom een heel eind met mn 6 , en als ik echt serieus werk wil maken gebruik ik mn eos met wisselbare lenzen wel. Die hebben een fatsoenlijke zoom, beter hanteerbaar en echte objectieven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.