Reacties voor: iPhone-app Stanza krijgt voor de laatste keer een update

Stanza heeft voor het laatst een update gekregen door Amazon. De ebook-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Had ik al ontdekt, maar Stanza herkent mijn gekochte boeken van Ereader/Fictionwise niet meer. Geeft melding ongeldig format. Gelukkig had ik Ereader Pro nog bewaard. Die is uit de AppStore verdwenen. Waarschijnlijk omdat je daarin boeken buiten Apple om kunt kopen.

  2. Een meer dan waardig alternatief is megareader. Doet je stanza vergeten …

  3. Heel jammer dat Amazon deze mooi app laat wegkwijnen ten gunste van de eigen Kindle app. De Kindle app leest minder prettig dan Stanza. Gelukkig is er nog BlueFire. Hopelijk neem Amazon deze app niet over.

  4. Wat jammer dat Stanza niet gecontinueerd wordt.

    Het was absoluut mijn meest populaire eReader.

    🙁

  5. Ik kan me de jubelende berichten op de Mobipocket en Lexcycle websites nog goed herinneren na de overname. Wat een kater voor die mensen. Dit is al de tweede keer dat Amazon een reader van de markt laat verdwijnen. Eerst was het Mobipocket waarvan het boekformaat in lichte vorm aangepast nu gebruikt wordt voor de Kindle. Net als bij Lexcycle is na de overname door Amazon geen enkele nieuwe versie van de ereader meer uitgebracht. Ben benieuwd wanneer Megareader, Bluefire of Bookshelf door Amazon worden overgenomen.

  6. Let op!!!
    Als je nog op een pre 5.0.0 firmware zit en je stanza update naar de laatste versie werkt hij niet meer (crashed bv op 4.3.3). Maak in iedergeval een copy van je vorige stanza ipa, en bewaar die goed. (zeker als er geen update komt om dit probleem te verhelpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.