iTunes 10.5.1 krijgt nieuwe bèta voor iTunes Match

Apple heeft een nieuwe bètaversie van iTunes 10.5.1 uitgebracht. Deze verbetert vooral de muziekdienst iTunes Match. Hiermee lijkt de dienst nog iets langer op zich te laten wachten.

iTunes MatchApple heeft gisteravond een derde bètaversie van iTunes 10.5.1 uitgebracht voor ontwikkelaars. Hierin zou de muziekdienst iTunes Match sneller en stabieler draaien. De nieuwe bèta is opmerkelijk: iTunes Match stond gepland om eind oktober al uit te komen, maar deze periode ging zonder bericht van Apple voorbij. Geruchten suggereren dat de uiteindelijke release niet lang op zich zal laten wachten.

Ontwikkelaars die op het moment iTunes Match testen, kunnen de nieuwe bèta van iTunes installeren om hier verder mee te gaan. Naast stabiliteit- en snelheidstweaks lijkt er niks in de nieuwe bèta te zijn toegevoegd. Alleen ontwikkelaars in de Verenigde Staten hebben toegang tot iTunes Match. Dit weekend werden alle bestanden op de iTunes Match-servers nog gewist.

Volgens bronnen bij MacRumors staat iTunes Match al bijna twee weken “op het punt om te lanceren”. Het zou in de eerste plaats gaan om een lancering in de Verenigde Staten. Apple zou in oktober al bezig zijn geweest om de muziekrechten wereldwijd rond te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2011, 10:54
Categorie Diensten
Onderwerpen itunes, itunes match

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.