Reacties voor: iPhone 8 en iPhone X zullen minder last hebben van performance-maatregelen

Ben je bang dat je gloednieuwe iPhone 8 (Plus) of iPhone X ook last krijgt van performance-maatregelen als de batterij slechter wordt? Volgens Apple is bij deze toestellen gekozen voor een ander hard- en softwaredesign, waardoor de impact veel minder merkbaar zal zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Dit zijn gewoon dingen om vertrouwen terug te winnen.

  2. Wij van WC eend adviseren de nieuwste! 😉

  3. Moet je de iPhone X eens zien haperen met 2% batterij 😂

  4. Ja inderdaad haha. En waarom nu ineens dit nieuws? Loopt de verkoop niet goed genoeg?

  5. @Remco: De 8 plus ook helemaal vanaf de 8%

  6. Wat ik niet helemaal begrijp is dat dit zich nu ineens voor doet. Voorheen werd er naar mijn weten niets met de snelheid van een smartphone gedaan naarmate de phone ouder werd. Waren de accu’s dan beter of komt dat doordat een smartphone steeds slimmer wordt en steeds meer taken aan het doen is? Vind het ook wel een beetje vreemd en vervelend dat je vanaf 95% dus al merkbaar verschil zou gaan zien al is dat met een X dus wel minder. Het feit is dat het dus wel gedaan wordt. Ik begin het idee te krijgen dat Apple zich behoorlijk vergist heeft in de accu capaciteit en dat deze dus eigenlijk gewoon tekort schiet.

  7. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Wat ik niet helemaal begrijp is dat dit zich nu ineens voor doet. Voorheen werd er naar mijn weten niets met de snelheid van een smartphone gedaan naarmate de phone ouder werd. Waren de accu’s dan beter of komt dat doordat een smartphone steeds slimmer wordt en steeds meer taken aan het doen is? Vind het ook wel een beetje vreemd en vervelend dat je vanaf 95% dus al merkbaar verschil zou gaan zien al is dat met een X dus wel minder. Het feit is dat het dus wel gedaan wordt. Ik begin het idee te krijgen dat Apple zich behoorlijk vergist heeft in de accu capaciteit en dat deze dus eigenlijk gewoon tekort schiet.

    Hier kan je lezen wat het probleem was en waarom Apple de beslissing nam om iPhones te vertragen.

  8. @Mondo: Mijn dank voor je interessante link.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.