Reacties voor: iPhone 4S gevonden in nieuwe betaversie iTunes

In de betaversie van iTunes is een verwijzing naar de iPhone 4S gevonden. De code is voorzien van een foto, die lijkt op de huidige iPhone 4 voor CDMA. Veel zal de iPhone 4S dus niet afwijken van het huidige model?
Lees het complete artikel → iPhone 4S gevonden in nieuwe betaversie iTunes
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 103 reacties

  1. Sowieso een iPhone 4S, anders zou dat icoontje van newsstand er niet bij staan

  2. Geen 5? :'( zo jammer!

  3. Ik koop een galaxy als er geen iPhone 5 komt..:(

  4. Ik wil ook een iPhone 5 !

  5. Ik denk dat dit een trucje is van Apple.
    Zij weten donders goed dat er mensen zijn die hiernaar zoeken in de (beta) software.
    Hoe makkelijk is het dan voor ze om mensen op het verkeerde been te zetten met een naam en afbeelding?
    Na ruim een jaar komen met slechts een interne upgrade van een toestel, dat kan ook Apple zich niet permitteren lijkt me.

  6. neeeeeeeeeeeeeeeee
    ik wil een 5 :'(

  7. Denk dat dit gewoon een trucje is inderdaad en de afbeeldingen zijn placeholders. Maar wie weet wat Apple doet. Ennuhh Messages? iMessage gaat het toch heten (zie icon).

  8. Iedereen wacht al veel langer dan anders… En dan ook nog maar met een 4s komen?

  9. @Tane: Zou ik niet doen.

  10. Wedden we worden allemaal genaaid door Apple, zo lang wachten en komen ze met een upgrade van de iPhone 4 aan, nou ik heb het wel bij RIM. (Niet dat ik iets tegen apple heb)

  11. Het zou superslecht zijn als er enkel een 4s upgrade komt.
    Wat is dan de reden van het uitstel?
    Nouja dinsdag weten we het.

  12. Origineel geplaatst door Patrick Heiloo
    Denk dat dit gewoon een trucje is inderdaad en de afbeeldingen zijn placeholders. Maar wie weet wat Apple doet. Ennuhh Messages? iMessage gaat het toch heten (zie icon).

    Messages is het sms icoon!

  13. als er geen niew uiterlijk komt, koop ik een blackberry (:

  14. Origineel geplaatst door Alexander
    Ik denk dat dit een trucje is van Apple.Zij weten donders goed dat er mensen zijn die hiernaar zoeken in de (beta) software.Hoe makkelijk is het dan voor ze om mensen op het verkeerde been te zetten met een naam en afbeelding?Na ruim een jaar komen met slechts een interne upgrade van een toestel, dat kan ook Apple zich niet permitteren lijkt me.

    Als Apple kennende juist wel. Zie de overgang van de 3G naar de 3GS. Enkel verbeteringen onder de motorkap. Zo waarschijnlijk de nieuwe iPhone ook ten opzichte van de iPhone 4.

  15. Origineel geplaatst door Tane
    Ik koop een galaxy als er geen iPhone 5 komt..:(

    Ik een sensation XE als hij niet voor 10 oktober leverbaar is.
    Ik ben het wachten ronduit ZAT en op iOS ben ik ook wel een beetje uitgekeken.
    Sorry Apple, you waited too long!

  16. Origineel geplaatst door Patrick Heiloo
    Denk dat dit gewoon een trucje is inderdaad en de afbeeldingen zijn placeholders. Maar wie weet wat Apple doet. Ennuhh Messages? iMessage gaat het toch heten (zie icon).

    iMessage is een feature/functie in de Messages-app.

    Als het degelijk een upgrade wordt van de iPhone 4, blijf ik voorlopig nog bij m’n 3GS tot deze de geest geeft.

  17. Als er een 4S komt alleen dan stap ik ook over. Ik vind een 8 megapixel camera en een snellere processor , not done . Ik zelf geloof dat er ook een 5 komt. Dunner (nieuw design, 4 inch en de twee eerder genoemde opties en ik koop hem. Ik heb een iPhone 4 dus geen glazen achterkant (4S) voor mij meer. De mock-up met de iPad achterkant was echt briljant. Ik ga dinsdagavond kijken natuurlijk. Ik verwacht dat de 4 budget wordt en 4S tussen en 5 high-end. Dus 3 toestellen inplaats van 2. 4 krijgt gaat de 32 GB versie eruit. Geloven jullie dan dat we zo lang op een 4S hebben moeten wachten ?

  18. Tjonge tjonge wat een trieste reacties hier ik koop galaxy ik koop blackberry lekker doen het is nooit goed waarom zeg je dat hier denk je nou echt dat apple daar wakker om ligt beste smartphone die er is. Laten we gewoon afwachten wat apple in petto heeft de 4e 🙂

  19. Paar goede reacties op Macrumors:

    “4S” just doesn’t flow.
    5th generation iPhone, iOS 5, a5 processor.

    Fine, keep the current form factor – but call it iPhone 5

    en:

    There’s no way….If it was just a 4S- Apple would’ve shipped this since June.

  20. Kan niet ontkennen dat dit toch wel een beetje teleurstellend zou zijn, maar iOS5 heeft zoveel goede dingen te bieden dat dat alleen al veel goeds brengt. Toch hoop ik op 2 toestellen. Een iPhone4S (als alternatief voor de goedkope Android toestellen) en een iPhone5 (het echt nieuwe toestel)

  21. Natuurlijk is het ook mogelijk, dat Apple een plaatje van de CDMA iPhone 4 heeft gebruikt als opvulling, totdat de nieuwe iPhone is onthuld

    Dit bovenstaande klopt niet. Het is nl. geen CDMA iPhone, want er is een simkaartslot te zien met een zwart randje boven aan de rechterzijde. (daar zit geen zwart randje bij de gsm iphone)

  22. @nv: helemaal eens, al die mensen die reageren alleen op nummertjes 4s of 5, men weet totaal niet wat men krijgt bij deze nummers, allemaal veronderstellingen, allemaal mensen die niet eens van te voren bedenken wat ze willen en ook nodig hebben, en dan die belachelijke ‘dreigementen’ van ‘dan koop..’, nou als Apple niet levert wat je zoekt en een andere leverancier wel, dan moet je dat zeker kopen, niemand die je tegenhoudt en Apple zal zeker niet wakker liggen, die trekken gewoon hun eigen pad…of dat een goed pad is zal de toekomst uitwijzen en mogelijk geeft de 4de een eerste indruk.

  23. Tjonge jonge, kunnen jullie echt niet wachten tot 4 oktober !! Er zijn andere dingen in de wereld die belangrijker zijn!! Ook ik ben benieuwt maar 3 dagen wachten kan toch wel?

  24. Tjonge jonge, kunnen jullie echt niet wachten tot 4 oktober !! Er zijn andere dingen in de wereld die belangrijker zijn!! Ook ik ben benieuwt maar 3 dagen wachten kan toch wel.

  25. Volgens mij kan Apple zich niet veroorloven om enkel een budget uit te brengen. Dit zou heel veel boegeroep teweegbrengen. Ik zou het zelf vreemd vinden dat ze en een budget en een iphone5 voorstellen. Dan zou ik eerder gokken op en budget nu en een 5 in het voorjaar volgend jaar.
    Hoewel ikzelf dit een verkeerde strategie vind…

  26. @Tane: Idem, geen iPhone 5 betekent een Samsung Galaxy S2 voor mij.
    Het zou echter verschikkelijk egoïstisch zijn van Apple om geen volledig vernieuwde iPhone uit te brengen, daar we 3 zoniet bijna 4 maanden langer hebben moeten wachten op een volgende generatie.

    Dat deze iPhone 4S verscheidene keren is gevonden, is waarschijnlijk geen toeval meer, maar laten we vooral niet vergeten dat er ook van een iPhone 5 verschillende zeer geloofwaardige bewijzen zijn ontdekt (zie enkele artikels van iPhoneclub terug). En de AT&T is volgens mij nu nét iets te professioneel en befaamd om valse hoesjes aan te kopen van de iPhone 5…

  27. Lol vorige keer stond er dat de kans steeds waarschijnlijker wordt dat er een 5 komt nu andersom..
    Maar oke er komen 2 iPhones ik moet dus een duurdere versie kopen :(.
    daar gaat 250 euro…

  28. Om te beginnen; apple zou zichzelf wel in het vel snijen als ze slechts met 1 toestel afkomen en die dan nog eens nauwelijks verschilt met de iphone 4, dan kan je je afvragen waarom het dan zolang moest gaan duren om de zogenaamde nieuwe iphone te gaan uitbrengen. Toch geloof ik er niet echt in dat de nieuwe zal zijn, ik denk echt wel de nieuwe een iets ander model zal zijn en die prachtig afgewerkt zal zijn, apple zou ook terug een metalen achterkant willen en niet een glaskant zoals nu het geval is. Ik denk dus dat er idd een 4gs zal komen en dat dat ms toch deze is dan maar er zal ook een nieuwe iphone 5 kopen. Schiet me nu niet af als dat niet zo is he maar zo zie ik het toch, das maar mijn groot vermoeden ;).
    Voor de mense die zegge ze een galaxy gana kopen? Ik heb eens een galaxy s2 gekocht tijdje geleden, na 1 dag terug weggedaan, apple is veel betere appstore en overzichtelijker + eenvoudiger en gebruiksvriendelijker en een s2 voelt net als een speeldgoed smartphone aan, vol plastiek, doe je het klepje af waar de batterij zit dan ben je bang het zou breken,ppff, veel plezier ermee.

    Origineel geplaatst door Henk
    Tjonge jonge, kunnen jullie echt niet wachten tot 4 oktober !! Er zijn andere dingen in de wereld die belangrijker zijn!! Ook ik ben benieuwt maar 3 dagen wachten kan toch wel?

    Ik wacht al 3maanden :-).

  29. Origineel geplaatst door Michel
    Lol vorige keer stond er dat de kans steeds waarschijnlijker wordt dat er een 5 komt nu andersom.. Maar oke er komen 2 iPhones ik moet dus een duurdere versie kopen . daar gaat 250 euro…

    Haha, dacht er ook net aan. De ene veronderstelling wordt hier letterlijk na een dag onderuit gehaald door de andere veronderstelling.

    Persoonlijk vind ik dit de ergste, lastigste geruchtenperiode ooit, veel irritanter en frustrerender dan de vorige aankondigingen.

  30. Nou, als er een 4S komt en geen 5, dan kunnen we er in ieder geval zeker van zijn dat de opvolger van de iPhone 4S een nieuw design heeft. 🙂

  31. 3G->3Gs…..4->4s…zou logisch zijn. Betere iPhone 4. Qua hardwar een betere pocessor en camera. iOS 5 en iCloud.. Wt heb je nog meer nodig?

  32. @Bordyl: Apple is jou helemaal niets schuldig. Jij koopt gewoon het product wat voor jou het mooist en gebruikersvriendelijk is.

    iPhone 4 is het best verkopende toestel over de hele wereld. Why change a winning team?

  33. @Flieps: Een ei bakken gaat nog niet?
    Wat kunnen ze nog extra aan toevoegen maar gaan ze normaal gezien niet doen;

    hdmi aansluiting of een usb aansluiting, 4G erin steken al, groter scherm mag zeer zeker van mij, beter om te gamen en te surfen. Achterkant mag terug die metalen achterkant zijn, heb ik het liefste zoals bij de ipad, lekker sterk en is goed bestand tegen krassen.

    @Gosat: Dat is de galaxy s2 voor zover ik op de hoogte ben. 🙂

  34. misschien komt er wel een 4s maar ook een iphone 5 bij.

  35. Ik gok gewoon zelfde met iets andere behuizing er om heen voor beter bereik. + 64GB versie.. iPhone 4s

  36. Origineel geplaatst door Miicker
    als er geen niew uiterlijk komt, koop ik een blackberry (:

    Turlijk, de BB-B*ld is ook zo vernieuwend, en daar zijn ook zo veeeeeeeeeel app’s voor, dat is een echte upgrade 😉

  37. Origineel geplaatst door BordylHaha, dacht er ook net aan. De ene veronderstelling wordt hier letterlijk na een dag onderuit gehaald door de andere veronderstelling.Persoonlijk vind ik dit de ergste, lastigste geruchtenperiode ooit, veel irritanter en frustrerender dan de vorige aankondigingen.

    Dit zal voor een groot deel komen omdat er van de volgende iPhone nog niets bekend is over uiterlijk, bij de iPhone 4 was al een tijd van tevoren bekend hoe hij eruit ging zien..

    Ik denk alsnog dat er een iPhone 4S & 5 gaat komen, Apple zet dit in een Beta code om mensen alvast nieuwsgierig te maken en weer een kleine hype te creëren, ze zijn echt niet zo dom om iets over een compleet nieuwe iPhone te laten “uitlekken” terwijl ze weten dat de wereld vol zit met mensen die de codes door snuffelen..

  38. Origineel geplaatst door nv
    Tjonge tjonge wat een trieste reacties hier ik koop galaxy ik koop blackberry lekker doen het is nooit goed waarom zeg je dat hier denk je nou echt dat apple daar wakker om ligt beste smartphone die er is. Laten we gewoon afwachten wat apple in petto heeft de 4e

    Hoezo triest? Apple is toch niet heilig! Deze mensen zijn blijkbaar uitgekeken op hun Iphone en willen graag een keer wat anders. Niets mis mee toch. Valt me toch al op dat er veel mensen zijn met oogkleppen.

  39. @gosat: Heb je een bron?? Apple wordt aan alle kanten voorbij gelopen!

  40. iOS 5 komt bij de iPhone 5 zal je zeggen. Langere tijd wijst bij mij toch op 2 nieuwe toestellen. Android wordt steeds groter dus Apple moet iets doen ;). Groter scherm is wel nodig :P.

  41. ik snap niet waarom mensen zo erg rekenen op een iphone 5… enige wat apple heeft gedaan is hun agenda een paar maanden opgeschoven!!! De update die ze in de nieuwe iphone gaan brengen zal een GROTE zijn dus….Waarom de drama.. Mooie telefoon, met nog meer power…

    WHY NOT!!!

  42. Origineel geplaatst door Lapje
    Origineel geplaatst door nvTjonge tjonge wat een trieste reacties hier ik koop galaxy ik koop blackberry lekker doen het is nooit goed waarom zeg je dat hier denk je nou echt dat apple daar wakker om ligt beste smartphone die er is. Laten we gewoon afwachten wat apple in petto heeft de 4eHoezo triest? Apple is toch niet heilig! Deze mensen zijn blijkbaar uitgekeken op hun Iphone en willen graag een keer wat anders. Niets mis mee toch. Valt me toch al op dat er veel mensen zijn met oogkleppen.

    Heb jij de s2 al eens in handen gehad? Ik heb deze al in bezit gehad ja, dat toestel moet je eens naast de iphone 4 leggen, qua afwerking heerst de iphone 4 en voelt echt aan, de s2 voelt als enen hoop plastiek aan. Ik zeg nie dat het een slecht toestel is, zeker en vast niet maar dan heb je nog de appstore en het gebruiksgemak en eenvoudigheid van een iphone, dat heb je niet bij android toestellen.
    De s2 vind ik ferm overroepen zelfs.

  43. Komt er nou wel of niet een iPhone prepaid voor iets van 250 euro ?

  44. Origineel geplaatst door HOiii
    ik snap niet waarom mensen zo erg rekenen op een iphone 5… enige wat apple heeft gedaan is hun agenda een paar maanden opgeschoven!!! De update die ze in de nieuwe iphone gaan brengen zal een GROTE zijn dus….Waarom de drama.. Mooie telefoon, met nog meer power…WHY NOT!!!

    Ik heb graag een nieuwe afwerking,daarom :-). Beetje groter scherm, terug de metalen achterkant ook aub. :).
    En apple kan het in mijn ogen zich nie echt permitteren om achter te blijven want ze raken nu wel een beetje achterop op bepaalde anderen.

  45. En die aansluiting boven de volume knoppen? Iemand die al opgevallen?

  46. Jeetje, wat een boel gefrustreerde materialisten hier zeg. En zelfs zo ver heen dat ze denken zelfs recht te hebben op tot nu toe volledig onbekende telefoon toestellen…

    Get a life… Please!

  47. @Bas: aansluiting??? dat is toch gewoon een schakelaar.

  48. Ik doe me oren en ogen dicht en ga lekker hard ‘lalalalaallaa’ roepen, hopend op de iPhone 5.

  49. Maar tis idd erg, 4 okt gaan we het al weten en ik zal het toch niet kunnen laten om de nieuwe te kopen, ik heb ze al allemaal gehad :). En ik houd van snelheid dus een snellere proccessor zou al top zijn, trek af en toen foto’s en film soms ook wel eens om op youtube te zetten, 8mp camera mooi meegenomen alweer, mss een groter scherm nog, zou ook super zijn, hopelijk geen antenne probleem deze keer want ik heb dat helaas wel voor met mijn iphone 4 maar heb er me nooit echt aan gestoord :).

  50. Serieus, moeten jullie nu iedere jaar een nieuw toestel hebben? Ik heb mijn iPhone 4 net een half jaar, als hij stuk is koop ik wel weer een nieuwe.

    Interessant ook hoe makkelijk sommigen overstappen naar een ander merk. Hebben die zo weinig apps? Ik heb inmiddels ca 400 euro aan apps gekocht dus geen denken aan dat ik zomaar overstap.

    Ik heb er overigens een half jaar een Android toestel naast gehad om te proberen en een mening te vormen: leuk speelgoed, maar de software rammelt. Te veel verschillende software repositories.
    The user experience vond ik onprettig.

  51. Origineel geplaatst door Killroy
    Jeetje, wat een boel gefrustreerde materialisten hier zeg. En zelfs zo ver heen dat ze denken zelfs recht te hebben op tot nu toe volledig onbekende telefoon toestellen…
    Get a life… Please!

    Heeft niets te maken met geen leven te hebben en een computernerd te zijn, laat mensen die zich in deze vertakking van de technologie interesseren en willen weten wat ze binnenkort als opvolger van hun huidige telefoon mogen verwachten, toch eens hun gangetje gaan?

    Origineel geplaatst door DutchVince
    Serieus, moeten jullie nu iedere jaar een nieuw toestel hebben? Ik heb mijn iPhone 4 net een half jaar, als hij stuk is koop ik wel weer een nieuwe.Interessant ook hoe makkelijk sommigen overstappen naar een ander merk. Hebben die zo weinig apps? Ik heb inmiddels ca 400 euro aan apps gekocht dus geen denken aan dat ik zomaar overstap.Ik heb er overigens een half jaar een Android toestel naast gehad om te proberen en een mening te vormen: leuk speelgoed, maar de software rammelt. Te veel verschillende software repositories. The user experience vond ik onprettig.

    Dat vind ik nu eens ook. Maar er zijn er die denken dat ze ecologisch bezig zijn als ze hun ‘oude’ iPhone 4 als tweedehandstoestel verder verkopen en de nieuwste telefoon dan aanschaffen..

  52. @DutchVince: Ja, ik heb graag een nieuwer toestel, heb dat net uitgelegd net omdat ik van snelheid houd, een betere camera en dergelijke meer, zijn zaken die ik gebruik en hoe beter en sneller alles is hoe meer interesse ik heb en hoe sneller ik het wil kopen ook omdat ik het kan kopen ook. Voorbeeldje; ik zal nu m’n iphone aan rond de 450 euro kunnen verkopen ja, dat wil zeggen ik ong een opleg van max 300-350 euro zal moeten doen voor het nieuwe toestel en voor een 32GB :-). Das geen geld :-). Op deze manier ga ik te werk, kleine opleg dus betalen en meteen het nieuwste toestel hebben.

  53. @Alexander en de rest
    Waarom zou Apple overbodige code in een behoorlijk zwaar programma doen, waardoor het programma vervolgens alleen maar trager wordt en meer kansen op crashes krijgt. Lijkt mij geen truc, denk dat dit gewoon de lange verwachte ‘lowbudget’ iPhone wordt.

    @ Bordyl

    Snap wat je bedoelt, maar ecologisch beter? Daar hou je alleen je zelf (doel hier natuurlijk niet op jou, maar de mensen die dat denken) meer voor de gek. Snap af en toe ook niet dat mensen aan het zeuren zijn over de bezuinigingen en de crisis en dan vervolgens wel elk jaar een telefoon van 700/800 euro kunnen kopen. Volgens mij moeten die mensen even leren om prioriteiten te stellen.

  54. Als er geen nieuw uiterlijk komt dan komt er geen nieuw uiterlijk. En moeten de koeien hier in Boerenhol gewoon gemolken blijven worden. Wat overigens ook moet als er wel een nieuw uiterlijk komt.

  55. @Rens: Geniale conclusie, ik volg.

  56. @Rens:

    Voor mij is dat hetzelfde als met een auto hoor; ik koop ook nooit iedentiek dezelfde wagen zoveel tijd later :-).
    Daar ben je op uitgekeken ;).

  57. ik zit meer op IOS 5 te wachten dan op een nieuwe iphone, maar ben het wel met de meesten eens een 4S hoeft voor mij ook niet, kan me ook niet voorstellen dat apple die stunt(fout) uithaalt

  58. Origineel geplaatst door Alexander: Ik denk dat dit een trucje is van Apple.
    Zij weten donders goed dat er mensen zijn die hiernaar zoeken in de (beta) software.
    Hoe makkelijk is het dan voor ze om mensen op het verkeerde been te zetten met een naam en afbeelding?
    Na ruim een jaar komen met slechts een interne upgrade van een toestel, dat kan ook Apple zich niet permitteren lijkt me.

    Jaa tuurlijk, Apple gaat zich bezig houden met fake info in de code van iTunes te plaatsen.
    Zo dat rumour geile mannetjes in die code gaan zoeken en op die manier valse geruchten de wereld in helpen…
    Helemaal de weg kwijt…

  59. Origineel geplaatst door Flieps
    3G->3Gs…..4->4s…zou logisch zijn. Betere iPhone 4. Qua hardwar een betere pocessor en camera. iOS 5 en iCloud.. Wt heb je nog meer nodig?

    klopt niet, de 3G is vernoemd naar het netwerk, de 3GS was dus pas de 3e iPhone, maar omdat iPhone 3 of 3rd gen te veel lijken op 3G hebben ze er maar een S bij gezet

    ik denk dat er toch wel iets uit komt met een 5 er in, onder andere ook vanwege de software die als 5e versie trots word aangekondigd

  60. Ik weet vrijwel zeker dat er iets groots aan gaat komen en niet wen kleine upgrade. Ten eerste zouden ze geen media event plannen met het onderwerp ‘Let’s talk iPhone’ en ten tweede kan dat echt niet na 16 maanden…

  61. Er komt 1 nieuwe iPhone genaamd de ‘5’ en er komt een geüpdate versie van de 4 met in plaats van glas voor en achter plastic… Scheelt toch weer €75!:). We zullen het dinsdag allemaal weten en kunnen we met z’n alle gaan suggeren hoe de iPad 3 eruit komt te zien….

  62. Misschien gaat Apple 2 toestellen uitbrengen en de iPhone 5 later toevoegen? Misschien in gm versie?

  63. @Bordyl: Tja vorige iPhone werd gewoon in een cafe gevonden en er werden foto’s online gezet.
    nu is er helemaal niets.

  64. Mensen doen hier precies of Apple verplicht is hen elk jaar een nieuwe iPhone met nieuw design aan te bieden. Zelfs als ze dit jaar helemaal geen nieuwe iPhone zouden uitbrengen, wat dan nog? Dat is toch hun zaak.
    Het is echt eigenaardig hoe snel mensen dingen beginnen eisen.

  65. Origineel geplaatst door Maarten
    Mensen doen hier precies of Apple verplicht is hen elk jaar een nieuwe iPhone met nieuw design aan te bieden. Zelfs als ze dit jaar helemaal geen nieuwe iPhone zouden uitbrengen, wat dan nog? Dat is toch hun zaak. Het is echt eigenaardig hoe snel mensen dingen beginnen eisen.

    Dat is niet precies waar het hier om gaat. Mensen zijn het nu eenmaal gewoon geworden dat Apple ieder jaar een update uitbrengt van hun telefoon. En daar ze slechts één echt model hebben, in tegenstelling tot die kermisapparaten van Samsung, is men zeer benieuwd naar wat het worden zal.
    Bovendien hebben al die mensen hun vertrouwen in de handen van Apple gelegd. Mag er dan niet een wederzijdse dienst zijn?
    Apple mag blij zijn dat vele mensen als een hondje hun laatste nieuws blijven volgen; het risico om klanten te verliezen ligt bij Apple dan met één apparaat dan ook een stuk hoger.

    Het zou dus eerder hypocriet zijn van Apple om al die mensen met lege handen in de kou te laten staan. Zeker voor de prijs die we ervoor betalen.

  66. Origineel geplaatst door Maarten
    Mensen doen hier precies of Apple verplicht is hen elk jaar een nieuwe iPhone met nieuw design aan te bieden. Zelfs als ze dit jaar helemaal geen nieuwe iPhone zouden uitbrengen, wat dan nog? Dat is toch hun zaak. Het is echt eigenaardig hoe snel mensen dingen beginnen eisen.

    Ik kan nergens lezen dat reageerders een nieuwe telefoon eisen. Apple daarentegen schept wel (hoge) verwachtingen. Ze stellen zich voor als zeer innovatief en vooruitstrevend. Een voorloper. Neem daarbij dat ontwikkelingen zich snel opvolgen. Als deze verwachtingen niet (kunnen) worden voldaan is dat dus teleurstellend zoals uit de reacties blijkt. Ik ben ook teleurgesteld mocht Apple, na 17 (?) maanden, slechts met een opgepoetste iPhone 4 komen.

  67. Origineel geplaatst door Anna
    Origineel geplaatst door DutchVinceSerieus, moeten jullie nu iedere jaar een nieuw toestel hebben? Ik heb mijn iPhone 4 net een half jaar, als hij stuk is koop ik wel weer een nieuwe.Interessant ook hoe makkelijk sommigen overstappen naar een ander merk. Hebben die zo weinig apps? Ik heb inmiddels ca 400 euro aan apps gekocht dus geen denken aan dat ik zomaar overstap.Ik heb er overigens een half jaar een Android toestel naast gehad om te proberen en een mening te vormen: leuk speelgoed, maar de software rammelt. Te veel verschillende software repositories. The user experience vond ik onprettig.400 euro aan Apps? Dude heb je nog nooit van een jailbreak gehoord?

    Als niemand voor Apps betaald, gaan ze ook geen betere Apps maken. En daarbuiten om, leuk als je je iPhone zonder jailbreak niet normaal kan gebruiken. Ik heb zelf ook +- 300 euro aan Apps, en het maakt me geen bal uit.

  68. Origineel geplaatst door MaartenMensen doen hier precies of Apple verplicht is hen elk jaar een nieuwe iPhone met nieuw design aan te bieden. Zelfs als ze dit jaar helemaal geen nieuwe iPhone zouden uitbrengen, wat dan nog? Dat is toch hun zaak. Het is echt eigenaardig hoe snel mensen dingen beginnen eisen.

    Dan snap jij niet wat de grootste kracht van Apple is: een trouwe fanbase. Maar verwaarloos je die gebruikers, dan ziet Steve Jobs de bui al hangen en stapt hij op het hoogtepunt op 😉

  69. Ik had een iPhone 4. Kon alweer een poosje geleden een Samsung Galaxy S (de eerste S dus) voor een goeie prijs van een vriend overnemen. Gewoon leuk om eens mee te prutsen en ik was nieuwsgierig naar Android. Heb daar cyanogenmod7 op gegooid. Daarna m’n iPhone 4 bijna niet meer gebruikt. En heb deze recentelijke verkocht. De SGS is helemaal geconfigureerd zoals ik wil, en loopt echt sneller dan de iPhone 4. Dat alles wil niet zeggen dat ik niet geinteresseerd ben in de nieuwe iPhone. Maar ze moeten echt met een update komen qua design. Ik vind de 4 qua design echt steeds lulliger over komen tussen al het geweld met ANDROID toestellen met 4 inch en grotere schermen. Daarnaast heeft de 4 heeft naar mijn mening veel teveel ruimte zitten boven en onder het scherm. Zelf vind ik de iPhone 4 ook niet lekker door z’n gewicht. Hoewel dat kwalitatief beter lijkt aan te voelen, is het niet zo lekker als je lang telefoneert. Voor mij heeft de 4 op een of andere manier de magie die het toestel in het begin had totaal verloren. Maar wellicht kan Apple me met een totaal nieuw design en iOS 5 me wel weer bekoren. Ben benieuwd waamee ze gaan komen.

    Overigens waar bijna niemand mee rekening houdt, is dat naast een opgevoerde 4s(A5 + 8 megapixel camera) ook wel eens een iPod Touch 5G met 3G uit kan komen. Dus een echte budget telefoon die voor de prijs van de ouwe touch verkocht gaat worden. Ze delen met zo’n telefoon een enorme dreun uit aan de concurrentie, zoals ze dat ook met de prijsstelling van de iPad deden.

  70. Volgens mij komt er gewoon een nieuw design.. Ze gaan volgens mij geen plaatje van het nieuwe design zelf uploaden, dat zou dom zijn. En aan de wachttijd te zien lijkt het mij onmogelijk. Er zal zowieso wel iets verandert worden aan het design..

  71. Er komt heus wel een 5 .. dont worry

  72. Zoals ik al eerder zei (in ‘Nieuwe iPhone en iPod touch-modellen in Apple’s voorraadsysteem’):
    Omdat speculeren zo leuk is: Aankondiging van een budget iPhone 4 op 4 oktober, zwart en wit. En aan het einde “One More Thing” iPhone 5 die pas begin december te koop is.

    Vandaar dat de 5 nu nog niet in itunes te zien is….?

  73. Ben ik de enige die een Mini-usb aansluiting ziet?

  74. @Laurens:
    Dat is de geluid aan/uit knop..

  75. 1 ding snap ik niet….
    iedereen blijft het maar over de iphone 4s en de iphone 5 hebben
    maar stel er komt een iphone 4s dan is dat de 5e iphone en is het logish dat daarna de iphone 6 komt

    het is of
    iphone-> iphone 3g -> iphone 3gs -> iphone 4 -> iphone 5…..

    OF

    iphone-> iphone 3g -> iphone 3gs -> iphone 4 -> iphone 4s -> iphone 6 ….

  76. @Laurens: Ik denk niet dat ze die aansluiting aan de zijkant proppen. 🙂

  77. Whats in a number?

  78. Echt bizar dat er mensen zijn die durven te eisen dat Apple een nieuwe telefoon uit moet brengen want anders … Bla bla bla. Ik hoop juist alleen maar een upgrade van de software. De iphone4 is wat mij betreft een heel mooi toestel en de camera is ook goed genoeg tja als je dezelfde resultaten wil behalen als een spiegelreflexcamera koop er dan zo een. Al die eisen ben het zat! En als je dan zo graag weer mee wil doen aan de weggooi maatschapij koop dan zo’n plastic telefoontje waarvan er meerdere per jaar van uitgebracht worden. Geef mij maar een degenlijk toestel met veel software upgrades en, programma’s en ondersteuning.

  79. En over jailbreak en betalen voor Apps:
    Ik het m’n iPhone ge-jailbreaked en koop mijn Apps zowel in de AppStore als in de cydiastore.
    Een jailbreak in voor mij extra functionaliteit, niet een manier om Apps gratis te krijgen.

  80. De iPhone 4 wordt het budget model, de 4S middle en de iPhone 5 high end gok ik zo… 4 oktober zullen we het eindelijk weten!

    Heus zal Apple geen vernieuwende iPhone uitbrengen … Tenzij ze de boel perfectioneren en mensen tussentijds even een 4S geven om ze warm te houden …

    En @ mensen die een BB willen kopen : Doe dat vooral ! Later krijg je er toch spijt van haha 

    iPhone 5 

  81. Enja nu zeggen ze ‘als Apple geen nieuw design heeft ga ik bb kope’ maar als Apple dinsdag die iPhone ga uitbrengen dan zullen de meeste zeggen ‘die wil ik’ en wat is er mis met het uiterlijk van de iPhone 4? Ik ben meer een gamer en als de achterkant gebogen is net als op mijn iPod touch 2g moet ik hem in mijn handen houden zodat hij niet beweegt. Meer ram en een dualcore is wel nuttig en de 8mp camera is mooi megenomen . Maar ik stoor me maar aan 1ding en dat is de naam. Waarom 4s als het de 5de iPhone is? Bedoelen ze: 4s = 4speed = for speed : iPhone For Speed ?

  82. Ik koop GEEN Galaxy als er geen Iphone 5 komt 🙂

  83. Op de foto zijn niet alleen de icoontjes op het scherm iOS5 maar boven de volume knoppen zit nu ook een afscheidingen lijntje in de antenne. Misschien dat dit te maken heeft met het storen van de ontvangst op de iPhone 4.

    Ik denk dat we hier met een authentieke foto te maken hebben…

  84. Maar even:

    Wordt een beetje moe van alle mensen die over de iphone 5 lopen te zeuren en hoe ze er recht op hebben en ze wel niet een SamSung telefoon kopen als er geen iPhone 5 komt…

    Please dudes, neem jezelf eens serieus zeg!

    Als je al zo over een product loopt te zeuren en het wilt hebben terwijl dat ding (zo ver wij weten) geeneens bestaat ben je wel heel erg ver heen in je ‘compulsieve materialisme’…

    Get a life…

  85. Apple fans?
    Ga gerust naar een BB of SamSjung. Dan ga je er echt op vooruit…
    Nee, ik haak waarschijnlijk pas af bij de 38s

  86. Origineel geplaatst door Bas
    En die aansluiting boven de volume knoppen? Iemand die al opgevallen?

    Micro usb denk ik?

  87. Geen bewijs van het bestaan van de iPhone 5?

    Hebben jullie de foto’s van de hoesjes van die telefoon al gezien?

  88. Origineel geplaatst door Wouter
    Origineel geplaatst door BasEn die aansluiting boven de volume knoppen? Iemand die al opgevallen?Micro usb denk ik?

    Geluid aan geluid uit knopje….

  89. @Maarten:

    Wij eisen helemaal nikske. Wij zouden graag hebben; dat is een groot verschil en apple moet wel met een toestel afkomen die goed blijft verkopen, jij zou echt een slechte manager/leider zijn zenne, uw zaak zou snel op de fles gaan. De concurrentie is moordend geworden nu en vergeet niet dat een iphone duurst van allemaal is, mense kope vooral die s2 omdat deze rond de 200 euro goedkoper is, als apple goed wil blijve verkope dan moete ze met iets nieuws en goeds afkomen.
    En ik stoor me hier aan de reacties over dat jailbreake en zitte stoefe ze de apps gratis hebben zo. Moest iedereen dat gaan doen dan is het ermee gedaan dat men nog nieuwe apps maakt. Triest dat mense het jailbreaken misbruiken.
    Ik heb ipad en iphone en heb al over de 1000 apps, zowel gratis als vele betalende, ik heb er geen spijt van.

  90. mss wil Apple ons erin luizen ze weten dat er veel geruchten zijn en daarom zetten ze overal iPhone 4S terwijl er wel een iPhone 5 komt bovendien als er een 4S uitkomt en dat is gewoon een sneller modelletje konden ze die toch al op WWDC presenteren ik zou Apple alleen een excuus geven als er een nieuw design komt

    PS: voor al die sukkels die gaan overstappen op de Galaxy S2 doe toch eens normaal ok ze komen dan niet met een iPhone 4S maar stel je eens in hun plaats dat moet niet gemakkelijk zijn om elk jaar een nieuwe iPhone tevoorschijn te toveren om jullie behoeften te voltooien en wat doen jullie eigenlijk dan op deze site ga lekker naar Android planet en als je te dom bent om dat te vinden hier is de link :http://www.androidplanet.nl/

  91. @Broem: hier heb je groot gelijk in er zijn vele die eisen maar ik ben een persoon die gewoon wel zal zien wat ze uitbrengen en mss koop k hem mss ook niet

    PS: ben je van België want je spreekt precies wel zo

  92. Als Apple 4 oktober de iPhone 5 niet zal aankondigen, dan zal ik mijn iPhone 4 gratis aanbieden op marktplaats, en koop ik een Galaxy s2.

    Wat een teleurstelling en wat een drama is het straks als Apple niet met een nieuwe ontwerp komt.

  93. Dan hoop ik dat et geen nieuw ontwerp komt. Mag ik dan je iPhone?!

  94. @i:
    Tuurlijk dat is geen probleem, ik hoop dat ik je 4 oktober blij kan maken.

  95. Een Low Budget Loo-a-like iPhone is er al, die wordt gratis gegeven bij een abonnement!

  96. Origineel geplaatst door Bubbly
    Origineel geplaatst door MaartenMensen doen hier precies of Apple verplicht is hen elk jaar een nieuwe iPhone met nieuw design aan te bieden. Zelfs als ze dit jaar helemaal geen nieuwe iPhone zouden uitbrengen, wat dan nog? Dat is toch hun zaak. Het is echt eigenaardig hoe snel mensen dingen beginnen eisen.Dan snap jij niet wat de grootste kracht van Apple is: een trouwe fanbase. Maar verwaarloos je die gebruikers, dan ziet Steve Jobs de bui al hangen en stapt hij op het hoogtepunt op

    Steve Jobs is volgens mij doodziek en niet meer in staat te functioneren als ceo van een groot bedrijf als apple. Hij stapt zeker niet op omdat hij de bui ziet hangen, hij heeft nog zelf mee die bui gecreëerd, dus waarom zou hij er niet tevreden over zijn. Ik hoop ook op een nieuwe iphone en daarnaast een lowbudget, zou dan mijn 1ste generatie vervangen door een low budget, ik heb al de snufjes niet echt nodig (8 mp camera, gps, ed). Heb het laatste jaar trouwens net iets te veel apple gesponsord( 2 ipad’s en een Imac), dus nu iets minder uitgeven voor een nieuwe iphone zou leuk zijn.

  97. Of dat nu een 4GS of een 5 of een 7 of een 8 is blijft toch zelfde. Wat betekend een nummer nu ??Het is precies of als de naam (4G of 5 ) u niet aanstaat dat dit een slecht toestel zou zijn en een reden voor over te stappen op een ander merk. Het is en blijft een nieuw toestel dat op ios5 gaat draaien en daarmee uit.

  98. “Ik koop een bb als er geen 5 komt hoor”.. ik snap deze mensen totaal niet, moet je altijd het nieuwste hebben? Het gaat er toch om dat het aparaat gewoon werkt… stelletje kuddedieren zijn jullie.

  99. Inmiddels op Nu.nl bevestigend artikel dat er zowel een iPhone 4s als een 5 komt. 5 heeft 4inch scherm en 4g ondersteuning. Zie screenshots in artikel, heb even geen link.

  100. Volgens tweakers.net zijn er 2 versies de 4s en de 5

    Link:

  101. Origineel geplaatst door Vinn
    Er komt heus wel een 5 .. dont worry

    iphone 6 komt ook dont worry!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.