iPhone 16 geruchten

Reacties voor: Hier zijn 16 geruchten over de iPhone 16

Op deze pagina verzamelen we de geruchten over de iPhone 16-modellen. Wat zeggen analisten en geruchtenlekkers? Welke foto's van onderdelen zijn op internet verschenen? Je leest het allemaal in onze iPhone 16 geruchten-roundup!
Lees het complete artikel → Hier zijn 16 geruchten over de iPhone 16
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik verwacht dat de 24mm lens op de Pro Max ook een (2x) optische zoom krijgt in 2024 of 2025.

  2. Tuurlijk ik snap die grote schermen wel, omdat je eigenlijk zo dicht mogelijk tegen tablet vervanging wil zitten voor het gemak, maarrrrr, ik heb zelf mijn Iphone 13 aan m’n moeder gegeven om een Iphone 13 mini te pakken.
    Batterij duur en warmte is een dingetje, maar het scherm en formaat is heerlijk. Ik heb hier nog een oude Iphone SE (5s variant) liggen en de formaat verschillen zijn gewoon klein.
    Ik denk dat Steve Jobs lyrisch geweest zou zijn van dit formaat.
    Ik vind het jammer dat wij als klein telefoon liefhebbers niet meer meegenomen worden hierin.
    Ik ben een praktische gebruiker, wat email, whatsapp, een belletje, af en toe wat browsen, geen social media, en verder gewoon een laptop of pc of zelfs tablet.
    Ik wil dus niet groot maar kan feitelijk alleen nu nog een SE als alternatief krijgen….. De Mini is dan echt suprieur maar wel einde oefening…..

  3. hier exact hetzelfde verhaal, heel veel verdriet over het heengaan van de iPhone 13 mini 😌 intussen trouwens al heel veel mensen kunnen bekeren, die aanvankelijk dachten dat het toestel voor hen te klein zou zijn

  4. Laat ik mijn nu mijn zinnen gezet hebben op de iPhone 16 pro Max.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.