CAD tekening van iPhone 15 Pro met knoppen voor volume en mute

Reacties voor: ‘iPhone 15 Pro krijgt speciale camerafuncties voor actieknop’

Een bron zegt dat de actieknop van de iPhone 15 Pro speciale camerafuncties krijgt. Behalve voor het makkelijker maken van een foto, kun je er ook makkelijker de camera mee focussen of filmen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Actieve klop om foto’s te maken zat er al op, begrijp niet dat het nieuw is. Ze brengen gewoon extra ding toe omdat heel veel mensen niet weten hoe het werk foto’s maken en hard reset te geven.

  2. Origineel geplaatst door Edwin
    Actieve klop om foto’s te maken zat er al op, begrijp niet dat het nieuw is. Ze brengen gewoon extra ding toe omdat heel veel mensen niet weten hoe het werk foto’s maken en hard reset te geven.

    KLOPT

  3. Nu vanuit een donker scherm een foto maken kan met een tik op het scherm en tik op fotoicoon. Een button die dit direct doet heeft weinig extra functionaliteit, wel veel kosten en de meeste zullen toch uit hun geheugen de vorige bekende optie blijven gebruiken.
    Als dit dé unique sellingpoint van de iPhone 15 wordt, dan is Apple het spoor een beetje kwijt lijkt mij en kunnen ze beter die uitstekende lens of het eiland gaan aanpassen of een echte feature bedenken waar Apple vroeger om bekend stond. Waar is die tijd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.