iPhone 14 Pro concept met pil en punch-hole gaatjes.

Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 14 Pro Max krijgt 20% dunnere schermranden’

Maar ga je dit merken?
De iPhone 14 Pro Max krijgt, zo lijkt het, dunnere schermranden dan voorheen. Het verschil is ogenschijnlijk zo'n 20%, al is het nog de vraag of je daar überhaupt iets van gaat merken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. De scherm randen dunner prima, maar de kookeilanden worden waarschijnlijk weer dikker en groter onbegrijpelijk(maak dan die telefoon iets dikker).

  2. “Geen zwarte randen meer aan de boven- en onderkant “
    Zijn jullie die lelijke notch soms vergeten?

  3. @KM: Niks lelijks aan veel mooier dan zo lelijk gat/ zwarte vlek van een lunch hole, waar je hele scherm nog eens om heen loopt dus altijd in alle apps zichtbaar is op die plek.

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    De scherm randen dunner prima, maar de kookeilanden worden waarschijnlijk weer dikker en groter onbegrijpelijk(maak dan die telefoon iets dikker).

    Dat heb ik dus ook nooit begrepen… maak dan idd gewoon de hele telefoon iets dikker zodat de camera’s niet uitsteken, en vul die dikte op met extra batterij.

  5. Origineel geplaatst door Genesis
    Dat heb ik dus ook nooit begrepen… maak dan idd gewoon de hele telefoon iets dikker zodat de camera’s niet uitsteken, en vul die dikte op met extra batterij.

    Die dikte lijkt mij een fors aantal grammen… en dat beetje meer zal er voor zorgen dat je je iPhone minder lang gebruikt. Ondanks alle schermtijd opties, lijkt het me als bedrijf zijnde dat je mensen zoveel mogelijk op een telefoon wilt laten werken, kijken etc.
    Lichter is dus beter. En met die camera bump meer verkoop van hoesjes …💵

    Origineel geplaatst door KM
    “Geen zwarte randen meer aan de boven- en onderkant “

    Zijn jullie die lelijke notch soms vergeten?

    Sinds de iPhone X heb ik al een notch en het geeft me nog nooit in de weg gezeten. Een stukje scherm waar je niets mee kunt lijkt me een stuk nuttelozer.

  6. @Dennis: Het is ook een optie om wat vaker naar de sportschool te gaan, zodat je die paar grammetjes wél kunt tillen…😉

  7. @KM: Lees eerst het artikel alvorens onzin te komen vertellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.