Reacties voor: Gerucht: ‘Design iPhone 12 Pro Max met dunnere schermranden gelekt’

Nieuwe beelden tonen het mogelijke design van de iPhone 12 Pro Max. Er zijn schematische tekeningen gelekt waarop het nieuwe ontwerp te zien is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. De kleine notch is leuk. Voor de rest weinig verandering als je al een X of hoger hebt qwa design.

  2. Oehhh I like! Kom maar door hoor! 😻

  3. Terug naar de basis van een iPhone 4-achtig model. Geen grote innovatie natuurlijk, maar esthetisch spreekt mij dit absoluut aan!

  4. ben steeds meer benieuwd naar de iPhones 12 door deze design

  5. Positief als het waar is. Het liefst heb ik gewoon geen notch en geen afgeronde hoeken. Ik wil geen front camera en touch id kan prima op de zijkant zoals bij Sony.

  6. Het doet me helemaal niets meer, nieuws over de “nieuwe” iPhone (volg het wel)
    Was altijd één van de eerste als er een nieuw model uitkwam zo ook met de XS max.
    Deze heb ik toen geannuleerd omdat ik het niet kon verkopen aan mezelf om 1400 voor een telefoon neer te leggen.
    Na een maand toch gekocht. en ben er nu 1,5 jaar later nog niet over eens met mezelf, was er ook niet echt blij mee na aanschaf.
    Ik ga minimaal 3 jaar met dit toestel doen.

  7. Origineel geplaatst door Cihan
    Voor de rest weinig verandering als je al een X of hoger hebt qwa design.

    Het design van de iPad Pro-serie is overgenomen, maar verder is er niets veranderd hoor? 😄

  8. Het is allemaal niet meer zo spannend. Ik ga ook niet meer de hoofdprijs betalen. Upgrades zijn allemaal minimaal, en steeds meer cameralenzen die je nauwelijks gebruikt. Mij XS gaat nog wel een aantal jaartjes mee. Was de SE maar fullscreen met Face ID , dan zou het misschien een toptoestel zijn. Dit jaar wordt mijn apple watch 2 geupgrade!!

  9. Ik ben benieuwd naar de bestendigheid van de randen. Mijn zwarte iPhone 5 kreeg allemaal witte stippen op deze randen, gewoon al door te wisselen van case. De stalen rand van de X heeft hier duidelijk geen probleem mee. Voor de rest ben ik ook steeds meer aan het uitkijken naar wat de concurrentie uitbrengt. Dit wordt het 3de (?) iPhone-jaar op rij met vooral aanpassingen aan de camera. Moest ik mijn Apple Watch niet pas 1 jaar hebben, zou ik ook uitkijken naar de concurrentie. Ik gebruik voornamelijk sociale media en deze zullen vast ook uitstekend werken op andere toestellen.

  10. Laat maar komen. Nice!! Maar velen beginnen nu op basis van geruchten al te zeuren dat Apple weer niet innoveert. Heel triest. Beginnen weer doe maar Touch ID op de zijkant. Lang leve FaceID. Het zeuren lijkt alweer te beginnen …we gaan toch niet terug de tijd in.

  11. @Cihan: Grapje zeker..?

  12. Leuk model. Maar of het voor mij waard is te upgraden van XS naar de 12 betwijfel ik. Maar even afwachten tot sept. Als de iPhone 12 wordt geïntroduceerd.

  13. Ik heb hoop. 4s was mijn favoriet qua design.

    Afwachten nu.

    Dit jaar is het er tijd voor. De spaarpot is er klaar voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.