iPad Pro-batterijen.

iPad Pro heeft 4,5 uur nodig om volledig op te laden

Het volledig opladen van de iPad Pro neemt zo'n 4,5 uur in beslag. Dit is een stuk langer dan bij de vorige iPad-modellen het geval was. Wel wordt er een langere Lightning-kabel bij de iPad Pro geleverd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De nieuwe iPad Pro bevat een extra grote batterij, maar door het grotere scherm is de batterijduur vergelijkbaar met vorige iPad-modellen. Toch is er wat betreft de batterij van de iPad Pro een verschil met vorige modellen, want het opladen duurt aanzienlijk langer. Om de iPad Pro volledig op te laden ben je 4,5 uur verder, terwijl dat bij de iPad Air 2 ruim een uur minder was.

iPad Pro-batterijen.

iPad Pro ‘s nachts opladen

De iPad Pro bevat een aanzienlijk grotere batterij dan de vorige iPad-modellen, zo bleek vanmorgen nogmaals uit de teardown van Apple’s nieuwste paradepaardje. Ondanks de grotere capaciteit, wordt de iPad Pro geleverd met de standaard 12 Watt-stekker die je ook bij eerdere iPads kreeg. Het kost daarom flink wat tijd om de batterij weer volledig op te laden, wat lastig kan zijn als je even snel je batterij extra energie wil geven. Maak je gebruik van de iPad Pro terwijl deze aan het opladen is, dan duurt het nog langer voordat de batterij weer volledig voorzien is van stroom.

Een ander opvallend nieuwtje is dat de iPad Pro geleverd wordt met een veel langere Lightning-kabel dan voorheen. De kabel bij de iPad Pro heeft een lengte van twee meter, wat twee keer zo lang is dan voorheen. Het wordt daardoor wel makkelijker om de iPad Pro te blijven gebruiken als deze met het stopcontact verbonden is.

De iPad Pro is sinds gisteren te bestellen via de online Apple Store. Ook is hij al op te halen in de Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. De eerste leveringen van online bestellingen vinden vrijdag plaats.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 11:32
Categorie iDevices
Onderwerpen batterij, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.