iPad Pro 2022 op tafel

Reacties voor: ‘Grote update voor iPad Pro gepland in 2024 (en dit zit erin)’

Het lijkt erop dat we dit jaar weinig hoeven te verwachten van de iPad Pro, maar dat betekent niet dat Apple stil zit. Voor 2024 wordt wel een grote update voor de iPad Pro verwacht, zo zegt een betrouwbare bron. Maar welke verbeteringen zijn er dan?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Tja, op een gegeven moment is het wel klaar ook he. Mijn iPad Pro is inmiddels al een kleine 4 jaar oud, maar voel geen enkele behoefte hem te vervangen. Denk dat veel mensen net als ik hem gebruiken voor wat e-mailen, af en toe een serie kijken, surfen en facetimen. Ik zou niet weten wat ik daar nog voor update zou willen. Het scherm is goed, hij is snel genoeg en camera prima.

  2. Ik heb tot nu toe ook nog bij elke update geen enkele reden gehad om mijn iPad Pro 11 inch uit 2018 te vervangen. Het enige wat nu achteruit begint te gaan is de batterij.
    Hij is nog steeds pijlsnel, de camera gebruik ik heel af en toe, hooguit voor het scannen van een document. Daar heb ik dus geen tweede camera of lidar scanner voor nodig.
    Met het Magic Keyboard en de Apple Pencil op de bovenkant geklikt ziet deze iPad er nog altijd gloednieuw uit.

  3. Toch ga ik blij zijn met een grote update van de iPad pro. Sinds de iPad pro van 2018 heb ik geen Mac meer en doe ik alles op de iPad. Dit gaat voor 95% zeer goed, maar die andere 5% kan echt pijnlijk zijn. Alhoewel dat meer aan de software ligt dan aan de hardware volgens mij. Toch altijd benieuwd hoe ze de iPad willen vernieuwen.

  4. @Robert: Daar heb je ook geen pro voor nodig, beetje serie kijken, internetten , mail enzo dat kan prima met de standaard iPad :).

  5. De IPad Pro met de M2-chip werd in een review op deze site al ‘overpowered’ genoemd. Ben benieuwd hoe straks de iPad Pro met M3-chip gekwalificeerd wordt. Als een koets met 30 paarden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.