Reacties voor: iPad voortaan met cash te betalen in Apple Store

Apple accepteert voortaan ook cash geld bij het afrekenen van de iPad in winkels. Je hebt er wel een Apple ID voor nodig.
Lees het complete artikel → iPad voortaan met cash te betalen in Apple Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Echt weer overdreven Amerikaans wat een @)??(€?~#%}| volk

  2. niet meer dan logisch..

  3. Omg! Revolutionair van apple!

  4. Waarom komt dit op iPhoneclub.nl, ipv iPadplanet?

  5. Wie gaat er nou met een paar honderd euro op zak lopen.. Vreemd dat het niet kon maar aan de andere kant ook best zinloos dat het nu wel kan..

  6. @Tijn: Hier is het ‘snacknieuws’, op iPad Planet staat wss meer informatie. Je kiest er trouwens zelf voor om het te lezen, vervolgens kies je er ook nog voor erop te reageren. Als je het er niet mee eens bent, kun je altijd nog je eigen website met iPhonenieuws beginnen.
    OT: Dat dit nog niet kon.. Misschien om verkopen aan buitenlanders (iig mensen zonder US credit/debitcard) tegen te gaan?

  7. Raar dat dit op iPhoneclub komt. Heeft de planet te weinig bezoekers ofzo? Maak er dan inneens appleclub.nl van hé….

  8. Begrijp ik het nou goed? We hebben het over een winkel? En daar mag je vanaf nu contant betalen? Dit is een serieuze vraag.

  9. Maar is het dan zo dat je voorheen niet meer dan zoveel Ipad’s op dezelfde kaart kan kopen dan ofzo?

  10. By Far The Best, Unprecedented, Revolutionary Feature Ever Found on Any Shop
    (at Apple)

  11. ik heb de mijne 2 weken geleden toch gewoon met cash kunnen betalen in las vegas.

  12. Deze verandering is omwille van een voorval met een persoon die al lang gespaard had voor een iPad te kopen maar tenslotte dit niet kon omdat ze geen creditcard of bankkaart had. Dit verhaal werd vervolgens gepubliceerd en is dus slechte PR voor Apple, vandaar deze schijnbaar nutteloze beleidswijziging…

  13. Mwhahaha “you have changed the world!”

  14. Als ze dat nu ook nog eens mogelijk maakte bij het aanschaffen van een iPhone developper account… Wil ik al een tijd graag maar ik ga voor die 79 euro geen creditcard aanschaffen! Als ik iets koop in de Appstore dan wordt dat toch ook gewoon van mijn rekening afgeschreven???

  15. Ach dan net he??

  16. 1 vraag, wat is het verschil, en waaorm moet je in godsnaam een apple ID hebben om dit te doen? Als ik een Broodje kaas ga kopen hoef ik toch ook geen account aan te maken voor iets, ik zie het nut niet?

  17. Wat een revolutie jongens. Ongelooflijk dat dit in een winkel kan. Zometeen ook even kijken of je ook contant kan betalen bij de Dekamarkt.

  18. Ik kom dagelijks in contact met aankopen en bij ons doen we zelfs krediet voor een iphone 0% intrest, een goeie zet van Apple en inderdaad het is een zet gezien velen ervoor moeten sparen, die account verplichting versta ik, moest je weten hoeveel wanbetalers en vervalsing gegevens er zijn.

  19. Origineel geplaatst door Jasper: Wie gaat er nou met een paar honderd euro op zak lopen.. Vreemd dat het niet kon maar aan de andere kant ook best zinloos dat het nu wel kan..

    Waarschijnlijk meer mensen dan je denkt. Ik koop ook bijna alles met contant geld, ook destijds mijn PowerBook en mijn iMac.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.