Reacties voor: Apple Premium Resellers ontvangen iPad mini Retina (update)

De iPad mini Retina ligt nog niet in de winkelschappen, omdat er op het moment sprake is van beperkte beschikbaarheid. Dit werd Apple Store-personeel verteld.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 55 reacties

  1. Weer slimme marketing strategie. Ze komen vanzelf in de winkel. Dat Tim Cooke zelf zo’n opmerking maakt is ook weer slim. Ik denk dat het weer een spelletje van Apple is.

  2. Ik was net in de Apple Store, heb er 1 besteld via de webstore! Ik moet zeggen dat die snel aanvoelt en de kleur echt mooi is! 32 GB 4G

  3. Zodra je de ipad-air hebt vastgehouden, hoef je echt geen mini meer. Die air ís qua “feel” een mini en dan marginaal groter.

  4. @brains: ‘Marginaal groter’ is dus het verschil voor de koper 🙂

  5. @brains: Alleen als je qua afmetingen kleiner wil en 100 euro wil besparen of er dus eentje met meer geheugen wil. Mini is toch net even wat handzamer om op te bergen/mee te nemen. Maar dat is persoonlijk

  6. Origineel geplaatst door brains
    Zodra je de ipad-air hebt vastgehouden, hoef je echt geen mini meer. Die air ís qua “feel” een mini en dan marginaal groter.

    voor jou misschien…
    Ik heb dit weekend een AIR vastgehad en dan de gewone mini (bij gebrek aan retina versie) en zelf dan wilde ik de Mini.

    die air is net te groot om tussen duim en wijsvinger vast te nemen (horizontaal dus). En dat is een vereiste die ik heb. (en met mij nog vele anderen).

  7. Ik heb ook getwijfeld tussen de air en de mini. In portrait stand kan de mini inderdaad in een hand vasthouden, in landscape wordt dit toch lastiger. Ik heb uiteindelijk voor de air gekozen. Gezien het lage gewicht en de dunnere rand heb ik voor mij de goede keus gemaakt.

  8. Zojuist één besteld,verwachte leverdatum is tussen 26 nov-03 dec.
    Die 5-10 dagen gaan ze dus niet redden.
    Dit ter info voor de mensen die niet kunnen wachten.

  9. Ik twijfel nog tussen de mini en de air. En gezien de prijzen denk ik er nog rustig over na! Ik heb de stap naar iPad nog niet gemaakt. En dacht dit meteen te gaan doen met deze nieuwe iPad air! Maar had nooit gedacht dat Apple nog een 16Gb model zou verkopen gezien de aanvang prijs zo hoog is! Ik vind €559 voor 64Gb meer dan genoeg. Echter Apple vraagt er €659 voor een beetje overdreven! Gelukkig komt de nexus 10inch binnenkorte uit en meer concurrentie

  10. Oplossing: koop een ipad zoals Steve het bedoeld had: een ipad air (10″).
    Zo’n kleintje is mooi en licht, heb ik zelf ook, maar de 10″ is soms al te klein, kleiner werkt echt niet productief. Voor mij nooit meer minder dan 10″. De ipad air is toch al,lichter en kleiner geworden, met behoud van een fatsoenlijk scherm.

  11. Diverse modellen leverbaar bij Mycom

    Volgens mij dochter van Dixons.
    Zojuist zelf een witte besteld 16GB wifi, zaterdag af te halen (eventueel gratis bezorging).

  12. Welke bedrijven zijn Premium resellers in Nederland, en wie weet waar de iPad mini retina 32gb silver direct kan kopen ipv 5-10 werkdagen te wachten op verzending ?

  13. Mijn bestelling is nog steeds niet onderweg. Dit terwijl meerdere APR’s gewoon voorraad hebben.

    Overigens kan ik mijn bestelling ook niet meer annuleren omdat hij al sinds gister wordt voorbereid voor verzending.

  14. Echt treurig dit…!

  15. Iemand al een idee in welke winkels in België de ipad mini retina te koop is of zal zijn?

  16. Levering duurt langer dan 5-10 werkdagen.

    De verwachting is 27-11/4-12

  17. @Frans: Wat Frans? Dat de rest van je tekst weggevallen is?

  18. Ohh haha..
    Dat de Mini gewoon in de winkel ligt en dat als je er 1 hebt besteld en betaald via de online store nog moet wachten

  19. Frans het is het wachten waard. Heb de mijne gisteren via bcc besteld en ik typ dit nu op de mini. Wel even wennen aan het scherm ( heb ook een iPad 3)

  20. @Benjamin: Oke!
    Één ding scheelt heb de Mini1 nog dus kan nog wel voorruit…;-)
    Het irriteert me gewoon…!

  21. @Ferry: Werkdagen he… Dus kan net wel.

  22. @Ninyhd: Mooi zit in hetzelfde schuitje moet wachten en overal verkrijgbaar….
    Zo irritant…!!

  23. Indd zo nasty als je er moeite voor doet om het snel te regelen en je alsnog voor je gevoel achter in de rij komt te staan.

  24. @Ninyhd: Ik heb nu Status VERZONDEN….!!

  25. @Frans: Tof 🙂 Als ik zo vrij mag zijn welke mini variant had je besteld? Ik heb 12-11-2013 09:10 een 128GB Black Wifi only model besteld maar de status blijf hier maar op Artikelen worden verwerkt staan.

  26. Ik had de iPad mini Retina besteld op 12 November, en met een klaar voor verzending tijd van 5-10 werkdagen. Geschatte levering 26-11/03-12.
    Echter kreeg ik zojuist een email dat de iPad is verzonden, en deze geleverd word op 21 November!

    Het geval wil echter dat ik hem gisteren ook al in Amerika gekocht heb. Toen ik die in de winkel opgehaald had wilde ik mijn bestelling in Nederland annuleren, maar dat kon al niet eens meer!
    Zodra die aankomt de 21ste, gaat die dus maar weer retour Apple! 😉

  27. @Patrick_D: Dat mag Patrick…;-)
    Ik heb de 16gb zwart. En om 09.55 order geplaatst de 12e
    Nu net mailtje levering 21november geloof je toch niet nog week onderweg…!

  28. Origineel geplaatst door Ferry
    Zojuist één besteld,verwachte leverdatum is tussen 26 nov-03 dec.
    Die 5-10 dagen gaan ze dus niet redden.

    Die 5 tot 10 dagen, is de tijd die Apple nodig heeft om pakket verzendklaar te maken. heeft niets met levertijd te maken.

  29. Ik heb mijn iPad dinsdag via de Online Apple Store besteld met een indicatie “verzendklaar binnen 5-10 werkdagen”. Inmiddels heb ik bericht gekregen dat mijn iPad mini retina is vezonden vanuit Taiwan (TAIPEI HSIEN, TW TW) met een verwachte bezorgdatum van 21/11.

  30. @Frans: Indd een week onderweg dat is toch niet meer van deze tijd. Maar moet zeggen vorige week mn iPad mini smart case besteld en die was er binnen 2 werkdagen (zou eigenlijk pas vandaag binnen moeten komen).

    Ik had om 12-11-2013 – 09:18 al de melding bestelling wordt verwerkt melding van Apple (via mail en site). Maar sindsdien is er niet veranderd en zie ik de mini overal opeens opduiken.

  31. Origineel geplaatst door iPim
    Iemand al een idee in welke winkels in België de ipad mini retina te koop is of zal zijn?

    Switch en lab9
    Zullen normaal gezien de ipads eerst krijgen
    Eens bellen hè dan weet je het snel

  32. @Patrick_D: Oh nou dan hou ik hoop, op hopelijk deze week
    Nou t is echt zo slecht die site ik heb met iDeal betaald en bleef paar uur staan dat betaling niet rond was ook gebeld, heeft ze het handmatig geregeld.
    Zou er een belletje aan wagen kijken of t wel goed gaat..

  33. Geef ze nog even tot morgen Frans 🙂 Dan nog steeds deze status ga ik toch echt even met ze bellen want dan kan ik hem volgens mij ook gewoon bij een lokale winkel oppikken (met wat geluk)

  34. @Patrick_D: F afwachten maar hoop dat t goed gaat!
    Nou als ik dit had geweten had ik van de week al eentje opgehaald zelfs met 20euri korting bij Dixons…
    Gelukkig had ik me oude nog niet aan de koper meegegeven zat ik mooi zonder.
    Zodra ik wat meer weet laat ik t weten

  35. Ik heb twee weken geleden de AIR gekocht, overtuigd dat dit mijn mini zou doen vergeten. AIR staat inmiddels te koop en Mini Retina is besteld. Blijft een kwestie van smaak en naar mijn mening is die mini veel beter te gebruiken als tablet.

  36. @Frans: Top Frans … ik zal ook verder updates aan de leverstatus hier even droppen. Wel zo fijn voor de anderen die een bestelling bij Apple zelf gedaan hebben en wellicht ook zitten van dafuq?

    Verder nja het zal wel goed gaan alleen ik heb helaas geen geduld meer als lokale winkels iets wat er nog niet was nu gaan leveren en ik maar moet wachten. (bij de bron moet je doorgaans dingen toch als 1ste ontvangen etc).

  37. @Barry Schiffer: eens! Top ding

  38. @Patrick_D: komt tijd komt raad zullen we maar zeggen….

  39. Kom net van de Mediamarkt (met aparte Apple hoek, weet niet of dat Premium Reseller inhoudt), nog geen Mini retina te zien. Wat me trouwens ook opvalt: Vanaf de 1e verkoopdag wemelt het van de Air’s 16 gb, maar grotere modellen zie je niet. Ook vandaag nog genoeg 16 Gb Airs, geen andere dus bij de Mediamarkt. Zou dit betekenen dat er ook schaarste is met de andere air modellen dan 16 Gb?

  40. 12-11-2013 – 09:17u een Black 32GB Wifi model met inscriptie besteld: “Artikelen wordt verwerkt”.
    Smartcover wordt vandaag of morgen al wel geleverd.

    Jammer dat je niets met het traceernummer van TPG Post wat je van Apple krijgt kunt doen (van mijn cover).

  41. Op 12 november ‘s avonds een iPad mini retina 32 GB Silver besteld via Dixons.nl (er stond geen leverdatum genoemd dus gegokt dat dit redelijk snel zou zijn). Kreeg vanmiddag bericht dat de Mini al is verzonden en dat hij morgen wordt afgeleverd. Sneller dan verwacht!

  42. Nou ik ben heel wat minder enthousiast; gisteren iPad mini Retina ontvangen van Dixons. Onderste gedeelte van het scherm had hele gele gloed (schijnt meer voor te komen). Die is weer retour gegaan en zit nu met een hoop tegoedbonnen…..

  43. Origineel geplaatst door
    Zodra je de ipad-air hebt vastgehouden, hoef je echt geen mini meer. Die air ís qua “feel” een mini en dan marginaal groter.

    Lol, ik kom net de store uit en dacht; goh.. Ben blij met mijn bestelde mini, iPad air ondanks de verslanking nog steeds te groot.. 🙂 zeker niet marginaal

  44. Leverdatum is per mail wederom bevestigd:Ik verwacht dat de iPad Mini tussen 27 november en 4 December geleverd wordtVia de Apple Online Store

  45. Heeft iemand enig idee of ze bij dixons al te verkrijgen zijn? Heb m woensdag gereserveerd. Belde we vandaag heen maar ze konden er niks over zeggen. Wel dat ze er vandaag al een gereseveerde verkocht hadden.. Hoop morgen een belletje te krijgen!

  46. Dixons denkt morgen weer aanlevering te krijgen om dan op zaterdag te kunnen leveren.

  47. Vanmorgen 2 bij dixons gekocht, super ding. Toen die op dixons kwam te staan heb ik er meteen 2 besteld, beide vanmorgen opgehaald

  48. Bij de BCC alles op voorraad (niet de 4G), voor 22 uur besteld, morgen in huis!

  49. Origineel geplaatst door Ron: Kom net van de Mediamarkt (met aparte Apple hoek, weet niet of dat Premium Reseller inhoudt), nog geen Mini retina te zien. Wat me trouwens ook opvalt: Vanaf de 1e verkoopdag wemelt het van de Air’s 16 gb, maar grotere modellen zie je niet. Ook vandaag nog genoeg 16 Gb Airs, geen andere dus bij de Mediamarkt. Zou dit betekenen dat er ook schaarste is met de andere air modellen dan 16 Gb?

    Tip: Kijk op site van BCC.
    Heb woensdagavond om 20:00 uur bestelling geplaatst (32 GB Zilver) en donderdagmiddag (gister dus) kreeg ik ‘m netjes via de postbode thuis afgeleverd!

    Ben er erg blij mee!

  50. ik heb dinsdagavond om kwart voor negen bij de dixons besteld om af te halen een ipad mini retina 16g grijs maar ik heb er verder nog niks meer van gehoord meer mensen met dit probleem?

  51. @Rick Ik had een silver 16GB om half 7 besteld en de andere dag op kunnen halen. Bij zowel bcc als coolblue nu bijna geen voorraad

  52. @john. Aah okee maar gaat mij er vooral om of dat bestellen thuisbezorgd voorrang krijgt over afhalen bij dixons mss? Want heb hem toch redelijk op tijd besteld nog dinsdag 🙁

  53. Dinsdag zowel via Online Apple Store als bij Dixons gereserveerd.
    Van Apple nog geen bevestiging gehad maar van Dixons netjes een email en SMS ontvangen dat hij (iPad mini Retina 16GB + 4G) klaar ligt voor me. Morgenvroeg meteen ophalen.

    De order bij Apple heb ik geannuleerd. =))

    Hopelijk geen defect aan de nieuwe mini.

  54. @Kjellt Zomer: Beetje dom eigenlijk. Waarom bestel je hem dan als je het toch in Amerika gaat kopen? En als je het besteld kan je beter wachten, hoef je het niet terug op te sturen naar Apple.

  55. Ik had nooit gedacht dat de iPad mini Retina al in de winkels zoals Dixons lag?! Ik denken dat ik een van de weinigen ben die de iPad mini Retina straks in handen heeft is het al in de Nederlandse Dixons op te halen. Een troost, morgen of a.s. maandag wordt die van mij netjes bezorgd. Met inscriptie nog wel :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.