Apple begint verzending online bestelde iPad mini Retina

Apple is eerder dan verwacht begonnen met de verzending van online bestelde iPad mini's Retina. Aanvankelijk was levering eind november of begin december beloofd.

ipad mini 2 retinaOnline bestelde exemplaren van de iPad mini Retina worden eerder dan verwacht verzonden naar klanten. iCulture-lezers die eerder een leverdatum tussen 26 november en 3 december op hun bestelling zagen staan, krijgen inmiddels bericht dat de iPad mini wordt klaargemaakt voor verzending. Sinds afgelopen dinsdag kon je een bestelling plaatsen voor de iPad mini met Retina-scherm. Daarbij werd gewaarschuwd voor een levertijd van zo’n 5 tot 10 dagen. Maar als de uitlevering voorspoedig verloopt hebben de eerste gelukkigen de iPad aanstaande vrijdag of in de loop van volgende week al in bezit.


Ondertussen weten we ook, dat de Apple Premium Resellers (APR’s) hun voorraden van de iPad mini Retina hebben ontvangen. Zij zullen op 15 november beginnen met de verkoop van de nieuwe iPad. Winkelketens zoals iCentre verwachten dat er vrij weinig voorraad zal zijn.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

https://twitter.com/Mitchellosz/status/400997387902414848

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

iCulture-lezer Alex stuurde onderstaand bewijs dat zijn iPad mini Retina onderweg is.

zending is onderweg ipad mini retina

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 november 2013 om 17:23
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 93 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.