Reacties voor: Zo ziet Apple’s iPad line-up voor voorjaar 2016 eruit

Hoe ziet de iPad line-up voor 2016 eruit? We zetten alle modellen voor je op een rijtje. Van de iPad mini tot de gloednieuwe 9,7-inch iPad Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Waar is de tijd dat wij Apple-liefhebbers Samsung nog ronduit konden uitlachen met hun verschrikkelijk rommelige line-up. Het simpele ‘We proberen 1 geniaal toestel uit te brengen dat in alle opzichten uitblinkt’ was iets waarom ik echt voor Apple koos.

    Ik kan me steeds minder en minder vinden in de strategie van Apple, laat staan in de wirwar van naamgevingen. Het bos aan iPhone en iPad modellen waarmee Apple zicht nu probeert te profileren staat me helemaal niet aan.

  2. @Joren: Wat betreft naamgeving moet ik je gelijk geven. iPhone SE of iPad Pro (welke is welke?) is mij echt een doorn in het oog. Maar dat ze meer dan één iPhone of iPad per jaar uitbrengen vind ik eigenlijk alleen maar goed, het betekent meer keuze voor de consument. Toch?

  3. @Joren: Helemaal mee eens!

  4. Doe mij maar een mini met 256 GB, dat is nu nog een opvallende omissie in de line-up. En als die versie daarvoor ook ‘Pro 7.9″‘ moet gaan heten, soit. Ook al is die naamtoevoeging daarvoor nog misplaatster dan voor de 9.7″ en 12.7″ pseudo-pro’s 😁

    Als ze die ‘smart connector’ maar wel weglaten (zou voor die maat helemaal een ‘dumb iDea’ zijn) 🤔

  5. Ik ben overzicht kwijt over de verschillen tussen Air 2 en Pro 9,7. (plaats dan een fatsoenlijke naam) Grootste verschil is wel prijsverschil! Had de Air 2 nou even extra prijsverlaging gegeven. En de mini 2 uitfaseren. Wie wilt die nu nog.

  6. @Joren: Ook gedeeltelijk wel mee eens. Het is er allemaal niet eenduidiger op geworden. Aan de andere kant, deze mobiele apparaten zijn onze nieuwe ‘computers’ en daarvan zijn we al langer gewend dat ze in alle soorten en maten te krijgen zijn, zoals de Macbooks.

  7. Wat een puinhoop, wat een rommelige line-up.

  8. en nog steeds geen muis support , behalve een suf pennetje ,, toch maar een samsung nemen dan

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Je moet misschien minder naar de lineup kijken, maar meer naar wat je nodig hebt. Wel eens een koelkast gekocht? Of een televisie? Dan heeft Apple echt wel een goed overzicht. Je kiest formaat/opslag/kleur. That’s it. Dan heb je bij het middelste formaat nog een keuze aan prestaties. En die keuze laat je bepalen door je budget. Voor de gemiddelde consument is het dan overzichtelijk. En als deze vervolgens thuis komt met een iPad pro 9.7″ weet je dat de verkoper hem een poot heeft uitgedraaid.

    Alternatief: Android. Dan is de keuze: versie OS/formaat/merk/testresultaten op internet zoeken/welke winkel goedkoopste/hoe lang kan OS nog updates krijgen.

  11. Leuk maar waar is de iPad mini 3?

  12. Origineel geplaatst door iHavethesolution
    Leuk maar waar is de iPad mini 3?

    iPad mini 3 = iPad mini 2 met Touch ID. Waarschijnlijk is 2 als beter budgetmodel te zien door de geringe verandering tov. 2

  13. Het wegvallen van de iPad Air 32Gb is als een kleine bom (sorry voor het woord) in het onderwijs ontvangen. Juist in de tijd dat de werving is afgerond en de afspraken met leveranciers zijn gemaakt, wordt de populaire Air uit het assortiment gehaald. Over een ongelukkige timing gesproken. de 16Gb iPads zijn te klein en de 64 Gb devices aan de dure kant.
    We beginnen maar weer opnieuw met plannen maken en met de communicatie met ouders. Maar goed: geen problemen, alleen maar kansen….. en aan de andere kant: iOS 9.3 geeft weer prachtige nieuwe mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.