iPad Air 2 3 keer

iPad-evenement 16 oktober: alle aankondigingen (video)

Apple heeft tijdens een media-evenement op 16 oktober een flink aantal aankondigingen gedaan. In deze samenvatting lees je alles.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft tijdens een media-evenement op 16 oktober een flink aantal aankondigingen gedaan. Hieronder lees je een samenvatting, met verwijzingen naar alle artikelen die we vanavond gepubliceerd hebben.

De complete video van het evenement is vanaf nu te bekijken op de Apple-website.

Of kijk naar deze 4,5 minuten durende samenvatting met alle belangrijke aankondigingen:

iPad Air 2 aangekondigd

iPad-Air-2-vierkantDe iPad Air 2 heeft hetzelfde design als z’n voorganger maar bevat een A8X-processor en is verkrijgbaar in een nieuwe kleur: goud. Ook zit er een Touch ID-scanner in.
Lees verder: Apple onthult iPad Air 2

iPad mini 3 aangekondigd

ipad-mini-3-vierkantDe iPad mini 3 is nauwelijks vernieuwd: er werd alleen een Touch ID-vingerafdruksensor in gestopt. Intern is de iPad mini 2 nog grotendeels hetzelfde, inclusief de A7-processor die ook al in z’n voorganger zat.
Lees verder: iPad mini 3 officieel aangekondigd

OS X Yosemite vandaag te downloaden

yosemite-vierkantOS X Yosemite is vanaf donderdagavond te downloaden voor alle ondersteunde Macs. Yosemite introduceert Handoff, Continuity en allerlei andere functies waardoor het beter samenwerkt met iOS. Het compleet nieuwe design konden betatesters de afgelopen maanden al proberen.
Lees verder: OS X Yosemite vandaag te downloaden

iOS 8.1 komt op maandag 20 oktober

ios-8-plaatje-vierkantiOS 8.1 brengt de camerarol terug. De update van iOS 8.1 lost bovendien een aantal hardnekkige bugs op en bevat functies voor Apple Pay, dat op 20 oktober van start gaat in de VS. iOS 8.1 komt dan ook op maandag de 20e beschikbaar voor iedereen.
Lees verder: iOS 8.1 op maandag 20 oktober beschikbaar

iMac met Retina 5K-scherm

imac-retina-zijkant-vierkantDat wordt sparen: Apple heeft een ruim 2500 euro kostende iMac met 5K-scherm aangekondigd. Met 14,7 miljoen pixels kun je foto’s en video’s in enorm detail bewerken.
Lees verder: iMac met Retina 5K-scherm aangekondigd door Apple

Mac mini vernieuwd

mac-mini-vierkantApple heeft een nieuwe Mac mini onthuld met vierde generatie Intel-processor. Achterop zitten twee Thunderbolt-poorten. Dit is misschien wel het apparaat waar Apple naar verwees in de aankondiging ‘It’s been way too long’.
Lees verder: Nieuwe Mac mini door Apple onthuld

iWork-apps vernieuwd

iwork-updates-yosemite-vierkantApple heeft vernieuwde iWork-apps aangekondigd voor OS X. Ze komen donderdagavond beschikbaar, gelijktijdig met OS X Yosemite. Qua uiterlijk zijn ze aangepast aan het wat vlakkere design van Yosemite.
Lees verder: Pages, Numbers en Keynote vernieuwd voor Yosemite

WatchKit komt in november

apple-watch-vierkantApple brengt in november een set ontwikkeltools voor de Apple Watch uit. Ontwikkelaars kunnen vanaf dat moment apps gaan ontwikkelen voor het kleine scherm van de Apple Watch – interessant is dat we dan ook weten wat de schermresolutie van de smartwatch wordt. De apps draaien niet op iOS, maar op Watch OS.
Lees verder: WatchKit voor Apple Watch vanaf november verkrijgbaar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2014, 16:42
Categorie Apple
Onderwerpen apple, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.