iPad Air 2020 review: Rust vinger op Touch ID.

Reacties voor: Overzicht: 7 geruchten over de nieuwe iPad Air van 2022

De populaire iPad Air krijgt in 2022 een opvolger. De afgelopen maanden zijn er diverse geruchten geweest over een nieuwe iPad Air 2022 en op deze plek vind je ze allemaal bij elkaar. Wat zeggen de geruchten en wat kan je verwachten?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik wil wel een iPad Air zonder achterste camera’s maar met Face ID

  2. Promotion display. 128 gb storge. En Face ID. Het wordt verschijnlijk geen iPad Air voor mij..

  3. Grappige met de instap iPad en de Air is dat ze beide eerst instap waren. Je had de 1 2 3 4 air 1 air 2 toen iPad 2017 2018 etc en toen zijn ze air ernaast gaan doen, maar ooit was t de reguliere iPad.

  4. Lijkt mij dat Apple nog wel iets anders uit de hoge hoed moet toveren. Anders komt het neer op een specbump van de camera en processor. Niet echt een upgrade om over naar huis te schrijven. Ik verwacht toch nog wel iets met het scherm. Tenzij leveringstekorten het écht niet mogelijk maken.

  5. Zou een mooi alternatief kunnen zijn voor mijn 9,5″Pro uit 2016 maar zonder OLED is het een no go voor mij. Ik gebruik de iPad vooral voor multimedia en met een tv en iPhone met OLED scherm is een iPad met LCD zooo 1997.

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe geruchten over kleur en M1-chip.

  7. Ik zou er niet raar van opkijken als de iPad Air ook een 12,9 inch versie gaat krijgen. Dit zou net als de 10,9 inch versie perfect passen op het grotere Magic Keyboard. Daarnaast zou het in lijn liggen met de rumors over de ‘normale’ iPhone 14 waar een MAX variant van zou komen. iPad Air en de ‘normale’ iPhone 14 zijn beide midden segment, dus het zou een logische stap zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.