iPads 2022

Reacties voor: Vooruitblik iPads in 2023: welke verbeteringen kunnen we verwachten?

Welke iPads gaat Apple in 2023 vernieuwen en welke verbeteringen kun je daarbij verwachten? We blikken vooruit op de mogelijke vernieuwde modellen van dit jaar, zoals de iPad mini en iPad Air.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Weinig boeiends dus vind het sowieso niet veel meer.

  2. Misschien dat Apple een jaartje rust kan nemen en weer eens met echt spectaculaire en bug-vrije producten kan komen. Het tijdperk Cook/max sales is nu wel voorbij.

  3. @Sander: iPad opzich is prima apparaat, maar veel vooruitgang is er niet meer, en dat is bij de watch en de iPhone ook al hetzelfde verhaal. Ik heb zoiets van ze moeten maar overstappen op 1 nieuwe generatie per 2 jaar, want dan nog gebeurt er niet veel. Want wat er nu gebeurd met de iPhone 13 en de iPhone 14, wat krijgt iemand nu nog meer met de 14 tov de 13 , eigenlijk niks. ( hebben we het niet over de pro)

  4. Ik blijf nog wel een tijd op mijn air 2019. Die had ik bedoeld voor circa twee jaar, komende van de instap 2018. Gebruikt gekocht deze air 3. Maar wat ik ook zou willen om te upgraden moet er teveel bij gelegd. Veel en veel te veel. En de air 3 bevalt ook wel, bijkomend voordeel voor mij dat deze nog met Lightning werkt. Ik heb eigenlijk nog nergens usb c

  5. (Red.) We hebben de vooruitblik bijgewerkt met de nieuwste geruchten.

  6. De Air vind ik de beste koop. Waarom zou je een mini nemen, het formaat is ideaal maar de prijs is echt overpriced, voor € 100,00 meer heb je een Air.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.