Apple Pencil 1 met adapter

Reacties voor: iPad 2022 heeft tragere usb-c-poort dan andere modellen

Apple's tiende generatie iPad heeft voor het eerst een usb-c-poort. Maar je kunt er minder mee dan de iPad Pro, iPad Air en iPad mini, die al langer een usb-c-poort hadden. Je moet inleveren op snelheid.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Voorbeeld van wat je kan verwachten volgend jaar met USB-C op de iPhone 15.

  2. Apple lijkt steeds vaker kosten te willen besparen en toch een premium prijs te willen rekenen. Dit gedoe met de ipad en de pencil/usb poort/scherm etc maar ook de ssd in de instap Macbook Air m2.

    Ik snap dat er winst gemaakt moet worden, maar wanneer is genoeg genoeg? Zou ‘t zo erg zijn om een klein beetje minder marge te pakken en wel het best mogelijke device op de markt te brengen?

  3. @S: Dan moet je een iPad Pro kopen. Er is een reden waarom de iPad goedkoper is dan de iPad Air en iPad Pro…

  4. USB 2.0 is van het jaar 2000. Een ver achterhaald product dus en dat in USB-C stoppen en niet vermelden is verre van netjes.

  5. Origineel geplaatst door N.
    @S: Dan moet je een iPad Pro kopen. Er is een reden waarom de iPad goedkoper is dan de iPad Air en iPad Pro…

    Je weet niet welke devices ik al in huis heb of wel? En maakt ‘t mijn constatering minder waar?

    Dacht ‘t niet. Fijn weekend!

  6. Wat ga je doen met die data-transfer op je instap iPad? De enige reden dat dienpoort erop zit is om op te laden. Apple gaat richting USB-C zodat je universeel kunt opladen. Had iemand last van de lage data transfer bij het 2021 model?

  7. Tegenvallende iPad cijfers en verschillende fails zoals deze een de pencil 1, deze iPad 2022 doet niet meer mee. Koop lekker een Air 2020.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.