iPad 2022 kleuren

Reacties voor: Opinie: Twee redenen waarom de iPad 2022 nu wél een aanrader is

Toen Apple de iPad 2022 uitbracht, werd dit model niet bepaald met open armen ontvangen. Maar inmiddels is de iPad 2022 wat ons betreft nu wel een aanrader en daar zijn twee redenen voor.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 1 reacties

  1. Voor dat hij van 2022 is en het nu 2024 is vind ik 150€ lager nog steeds niet heel goed. Verder vraag ik mij af wat de air van dat zelfde jaar nu kost want daar wordt niet over gesproken, mocht die ook mooi gezakt zijn dan is de situatie nog steeds dat het de vraag is of je deze moet nemen. Zou toch maar even alles afgewachten dit jaar, als de nieuwe modellen en dan zien hoe de prijzen liggen, voorgaande modellen zakken dan ook weer in prijs en er komen gebruikte op de markt. Zelf heb ik de air 3. Vanaf die naar de huidige modellen is niet aantrekkelijk. Daar moet teveel bijgelegd en er gebeurd te weinig qua vooruitgang.
    Uiteraard kun je dan zeggen je kunt altijd blijven wachten, maar het is bijna nooit zo dat je dan een sprong van twee jaar maakt en dat is deze keer wel zo.

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.