Reacties voor: iPad 2 WiFi heeft betere microfoon dan 3G-model

De microfoon van de iPad 2 3G blijkt slechtere kwaliteit dan die van de iPad 2 met alleen WiFi. Het zou te maken kunnen hebben met verschillende materialen: metaal of plastic.
Lees het complete artikel → iPad 2 WiFi heeft betere microfoon dan 3G-model
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Lekker is dat…

  2. Oh voordat we er aan gaan beginnen: noem het nou alsjeblieft niet een ‘microphone-gate’!!!!

  3. Ik geloof dat ik de microfoon van de iPad nog nooit gebruikt heb eerlijk gezegd dus ik lig er niet wakker van eigenlijk.

  4. En wat is de reden?

  5. Zo een artikel vraagt om een audio sample 🙂

  6. Shit mijn wereld stort in……

  7. Nouuuuuu, ik ben lid van het xxx productieteam 😛 en kwaliteit van het gehijg….euh….microfoon is toch heel…….tja….belangrijk. 😉

    Ik gebruik de microfoon op de ipad ook niet echt.

  8. De microfoon op de iPad2 gaat toch een iets belangrijkere rol spelen dan op zijn voorganger. Juist facetime/skype en 720P film opnamen maken zijn activiteiten die de iPad2 moet onderscheiden van de eerste versie. Hierbij gebruik je zowel camera als de microfoon. Ik zie hier wel weer een hele MicGate bij ontstaan. Met als topper een richtmicrofoon die je kunt aansluiten in de koptelefoon aansluiting.

  9. Heb de ipad2 met wifi meegenomen uit de VS . Fantastisch toestel! sjans dat ik dus voor het wifi model ben gegaan. 😉

  10. Origineel geplaatst door Dagaloni
    En wat is de reden?

    Lees het artikel, en bespaar ons de vragen 😉 Danku!

  11. Er wordt gesproken over betere kwaliteit op het wifi-model. Is het daarmee automatisch slecht op het 3G model? Hoe is de kwaliteit tov iPad 1? En wat gebeurd er als je een headset gebruikt? Die gebruik ik altijd met FaceTime. Niet iedereen hoeft mijn gesprekken te kunnen horen.

  12. Mic gate mensen!

  13. Flyerbunch kan ook kopen een ipad2 64GB WI-FI + 3G uit amerika, maar daar zit toch AT&T op, werkt dat dan met een T-mobile simkaartje?

  14. Nou dat is lekker kut dan, want ik heb net een iPad 2 met 3G functie besteld. Als het net zo erg is als die zgn brakke antenne van de iPhone 4 zal het wel loslopen. Dat sloeg echt nergens op en was in mijn ogen gewoon Apple bashen (kan ik best in komen, heb ook een haat liefde verhouding met het merk). Ik haat al die restricties en dat moeilijke gedoe van ome Steve. Maar ik heb tot nu toe iedereen met een iphone 4 weten te bereiken en het geluid is ook prima en het lijkt mij sterk dat signaalverdterkende condoompje de oplossing is. Ik hoop dat het wel mee valt, want ik wil mijn iPad gebruiken wat muzikale ideeën op te nemen en uit te werken en als dat niet gaat, werkt het apparaat niet en breng ik hem terug totdat hij het doet. Ik heb net andere tablets in mijn klauwen gehad
    en die touchscreens waren gewoon lachwekkend en die van Apple loopt zo
    soepel en werkt zo lekker. Alleen alles maar via dat K*T-itunes  verschrikkelijk programma. Ik ga slapen, want ik merk dat ik me zit op te fokken. Mzzl Apple vrienden en haters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.