Reacties voor: iPad 2 trekt ontwikkelaars bij Android weg

Ontwikkelaars kiezen meer voor het ontwikkelen voor iOS in plaats van Android. Het aantal projecten voor Android-apps dat wordt gestart, is het afgelopen kwartaal gedaald, blijkt uit cijfers van Flurry.
Lees het complete artikel → iPad 2 trekt ontwikkelaars bij Android weg
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Helaas gooien de ontwikkelaars uit beide kampen er steeds meer met de pet naar. Gelukkig heb ik nog wel een hoge pet van ze op ook al hebben ze geen inspiratie meer.

    In ieder geval petje af voor deze ontwikkelaars:

    aaipet.org

  2. Volgens mij vind je jouw pet-woordspeling echt legendarisch of niet?

  3. Ontwikkelaars?

    Een wel heel erg groot woord voor een hele roedel kleuters die noodgedwongen hun rommel aan de man willen brengen voor €0,79!

  4. Wekrt? Haha. Er mag dan wel zoveel ontwikkeld worden. Maar op beide platvormen is het aandeel nutteloze, dubbele en bijna dezelfde Apps vele malen groter dan dat er echt nieuwe Apps ontwikkeld worden, ik kan ook jatten > kopieren > nieuw jasje > geld vragen.

  5. @Stefaanxd:

    Platvormen? Haha.

  6. Het lijkt er steeds meer op dat wiens pad men eet, wiens woord men spreekt.
    die pet past ons allemaal, pet slot van rekening

  7. Gelukkig zijn we het over de vorm (flauw) eens, nou de inhoud nog. http://www.androidapps.com/tech/articles/8775-patience-running-thin-as-ios-app-developers-flock-to-android
    hoe bevooroordeeld ben je als je op je forum bovenstaand bericht plaatst, terwijl n.b. op dezelfde dag het tegenovergestelde wordt beweerd?
    Ik word als modern mediagebruiker nogal flauw van de Ajax vs Feyenoord/Beatles vs Stones ‘tegenstelling’ tussen de diverse OS ‘en, altijd maar weer.
    @Gonny van der Zwaag:

  8. Henk de Vries: Megaflauw onderhand, al die ‘woordgrappenmakers’ met aaifoon en aaipet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.