Reacties voor: iPad 2 jailbreak volgt mogelijk in de vorm van JailbreakMe.com

Comex heeft een teaser op JailbreakMe.com geplaatst die tot speculaties leidt dat er mogelijk binnenkort een zeer eenvoudige jailbreak voor de iPad 2 op iOS 4.3 tot en met iOS 4.3.3 zal verschijnen.
Paul Pols -

Reacties: 25 reacties

  1. Goed nieuws..

    Ik ben benieuwd of de mensen hier kiezen voor iOS5 of 4.3.3 jailbreak?
    Ik zelf voor de jailbreak aangezien ik altijd zeer veel gebruik maak van Cydia en binnenkort ongetwijfeld veel leuke nieuwe toepassingen zullen komen.

  2. Het lijkt mij echter wel duidelijk dat er een nieuwe PDF Exploit gevonden is in IOS 5 en lager waarschijnlijk…

  3. Kannie wachten! heeft nou wel lang genoeg geduurt 🙂 wel respect voor de hackers orcourse!

  4. Jaja, komt ie dan hé!? Ik kan echt niet wachten. Tonnen respect voor Comex!

  5. (Red.) Verwijderd: off-topic. Voor op- en aanmerkingen over onze websites kun je terecht in het Website-forum.

  6. Marcoooo: iOS5 komt pas in de herfst… dus de keuze is sowieso snel gemaakt 😉 en als de jailbreak voor de ipad 2 er eenmaal is, is iOS5 jailbreak voor ipad 2 ook zo klaar (aangezien iOS5 voor singlecore devices al gejailbreaked is moet dat met dualcore devices ook lukken lijkt me)

  7. Super! Veel respect voor die mannen.

    Dan ga ik alsnog een iPad2 kopen op vakantie, 350€ voor een ipad2 is nog goed doenbaar!

  8. Ik hoop dat hy ook nog in iOS 5 zit, zou awesome zijn. Maar als ze hem nu uitbrengen patcht apple hem toch in beta 2? Ah, well, die mannen zijn slim genoeg om het juiste te doen.

  9. Zeg, maar wat ik mij afvraag: waarom zou je eigenlijk je iPad2 nog JB’en? Wat ik echt gebruik koop ik, en alle functies die ik nodig heb zitten std in iOS4.3.3
    Waarom nu nog JB, anders dan niet voor je apps willen betalen? Wat heeft Cydia nu nog extra?
    Ben wel benieuwd eigenlijk….

  10. Sommige mensen kunnen goed doen alsof een jailbreak een pure verrijking is. 5.0 of een minder stabiele en gebruiksvriendelijke 4.3 is voor mij geen keuze, op de iPhone wellicht nog net het overwegen waard vanwege PDANet, maar verder…

  11. Als je die jb niet nodig hebt dan hoef je verder niet te kijken naar de voor en nadelen. Ik weet waarom ik het nodig heb. En voordat je dinderachtig te doen met “wat dan?”. Nou bijvoorbeeld ik wil met mijn Bluetooth mouse mijn iPad bedienen, meer uit mijn iPad halen enz. Daar moet ik overigens ook wel voor betalen. Dus als je het alleen bij lezen en internetten houdt, hoef je niet druk te maken over die jb en laat de anderen ook maar met rust. Dank.

  12. (Red.) Verwijderd: asociaal gedrag.

  13. @Nuke: Tis niet dat ik op jou wil reageren. Er zijn gewoon te veel van die gasten die denken van: jailbreak illegaal. Daar heb ik even genoeg van. Maar dus in cydia als je het goed doet vind je echt een hoop handige tools, ultilities enz. Verder is het handig als je een zelfgemaakte programma wilt testen zonder gelijk een bedrag aan apple te moeten betalen. Ik kan nu nog een hoop meer voordelen met die jb opnoemen, maar je begrijpt hopelijk dat het niet mijn werk is.

  14. Ging net naar de site en kreeg de melding dat de jailbreak niet mogelijk is bij de versies hoger dan 4.2.1 De downgrade zou nog niet mogelijk zijn. Het was hetzelfde scherm met de slidebar onderin als de afbeelding bij dit topic. Toen ik vervolgens om more info klikte, vanwege die downgrade, kreeg ik de oude afbeelding weer te zien zoals hij nu weer zichtbaar is… Ik weet dus niet wat het was, maar hij lijkt dus bezig te zijn met zijn website en het lijkt er dus op dat in mijn geval met 4.3.3 een jailbraker er nog even niet in zit… Vaag maar waar!

  15. @ CD130

    Dat krijg je ook te zien als je /star achter url zet…
    niks bijzonders dus. Ik krijg dat al een paar dagen af en toe te zien

  16. @ CD130

    Dat gaat over Jailbreakme versie 2.0. dat is oud. de Jailbreakme 3.0 zal wel voor 4.3.3 en hoger zijn 😀

    greetz, and Happy Appling!

  17. @Nuke:
    XBMC lijkt mij toch wel de reden. Eindelijk zonder gezeik mkv streamen vanaf je nas. Dat gaat je nooit lukken met een niet gejailbreakte versie.

  18. @Nuke:
    Nee iPad 2 heeft niet alles. Geen SSH server, VNC server en bruikbare Bluetooth (voor een GPS) en geen shared file system.

  19. nu 29 juni nog steeds geen jailbreak voor de ipad 2 ik hoop het echt dat ik nog voor de zomervak een jailbreak zijn er nog ander manieren?
    voor games om ze gratis te downloaden?

  20. …” It ‘s been far too long” staat er nu! Check jailbreakme.com

  21. Nice ik kan egt niet w88 tot dat mij ipad2 eindelijk gejailbreaked word.

    Ps is het waar dat het schade aan brengt aan je iPad? Of is dat gwn onzin?

  22. @😛: Nee, dat kan jammer genoeg nog niet…

  23. @Max: Dat is onzin want de jailbreak opzich kan geen schade toebrengen.(maar als je een jailbreak wil gebruiken die niemand aanraad moet je het ook niet doen hè) je kunt toch door slechte checks van cydia-bronnen wel schade toebrengen aan je iPad. Het is dus vrijwel 100% veilig als je een beetje voorzichtig doet met cydia-bronnen.
    Dus uiteindelijk raad ik jailbreaken wel aan maar toch moet je een beetje voorzichtig doen want bij zoeits is er altijd wat risico.

    Ik hoop dat dit je geholpen heeft 😉

  24. En nu is er een postit te zien! We blijven geduldig…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.