iPad 2 jailbreak volgt mogelijk in de vorm van JailbreakMe.com

Comex heeft een teaser op JailbreakMe.com geplaatst die tot speculaties leidt dat er mogelijk binnenkort een zeer eenvoudige jailbreak voor de iPad 2 op iOS 4.3 tot en met iOS 4.3.3 zal verschijnen.

JailbreakMe.com voor de iPad 2?De hacker comex heeft een teaser op de website JailbreakMe.com geplaatst, die tot de speculatie heeft geleid dat er binnenkort een zeer eenvoudige jailbreak van de iPad 2 zal verschijnen in de vorm van JailbreakMe.com. De website JailbreakMe.com werd eerder ook al gebruikt om de originele iPhone op iPhone OS 1.1.1 en verschillende iDevices op iOS 3.1.2 tot en met iOS 4.0.1 te jailbreaken.


De speculatie dat de teaser van comex betrekking heeft op de jailbreak van de iPad 2 wordt gesteund door het feit dat de hacker enkele dagen geleden dumps van de kernel en dyld cache aan het verzamelen was van de Wi-Fi iPad 2, 3G iPad 2 en CDMA iPad 2 op iOS 4.3 tot en met 4.3.3. Het lijkt erop alsof de (eerste stap van de) jailbreak net als de vorige keer zal worden gevormd door een geprepareerd PDF-bestand dat geopend kan worden door simpelweg gebruik te maken van de optie slide to jailbreak.

JailbreakMe.com teaser

Het gerucht gaat dat ook Stefan Esser (alias i0n1c) bezig zou zijn met een jailbreak van de iPad 2 met de naam elevat0r, hoewel de hacker dat zelf meerdere malen heeft ontkend. Een kleine maand geleden kondigde p0sixninja van het Chronic Dev Team ook al aan dat de jailbreak van de iPad 2 volgens hem nog een kwestie van weken zou zijn. Deze mededeling werd enkele weken geleden nogmaals door het team bevestigd. Het lijkt er dus op dat we niet lang meer zullen hoeven te wachten, totdat een publieke jailbreak van de iPad 2 een feit is.

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.