Reacties voor: iOS 7.0.1 beschikbaar voor iPhone 5s en iPhone 5c

iOS 7.0.1 is nu beschikbaar voor de iPhone 5s en iPhone 5c. De update verhelpt fouten en biedt verschillende verbeteringen.
Lees het complete artikel β†’ iOS 7.0.1 beschikbaar voor iPhone 5s en iPhone 5c
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Hopelijk volgen de andere toestellen ook!! Bypasisng pincode bug en accuduur kunnen wel veel beter en opgelost worden!!

  2. Wat bovenstaand gebruiker dus zegt!

  3. In 2,5 uur ben ik 38% kwijt op iPhone 5. Dat is niet normaal..

  4. Deze update is vast niet interessant voor andere iphones. Er zal wel een update komen om problemen te fixen.

    Naar mijn gevoel gaat accu trouwens langer mee. Ik denk omdat ik al week eerder iOS7 draai en niet overmatig zit te kijken hoe mooi alles is πŸ™‚

  5. Je hebt vast 2,5uur niks gedaan op je mobiel. Scherm en 3G was vast heel die tijd uit. Niet mokken

  6. Heb eigenlijk helemaal gaan last op ‘m iphone 5…

  7. @Maurice: Bofkont! Ik ca. 50% in 1:45 uur op 4S…

  8. Origineel geplaatst door Maurice
    In 2,5 uur ben ik 38% kwijt op iPhone 5. Dat is niet normaal..

    Mijn ervaring met iOS7 is dat de batterij veel langer mee gaat, enkel wanneer ik die “noodmeldingen” AKA NL Alert aanzet dan vliegt me batterij leeg. Dat is icm met de iPhone 5 en T-Mobile. hopelijk werkt dat ook voor jou.

    Daarbij heb ik natuurlijk allerlei onzin als iad’s op locatiebasis ook uitstaan.

    (Ik draai al mee sinds beta 1, dus die nieuwigheid is er al af en ik heb hem dus niet meer aanstaan als normaal;-))

    Groet

  9. Ik heb een iphone 5 maar bij mij loopt die batterij niet snel leeg hoor. Bij normaal gebruik heb ik na 3 uur nog altijd 75% over. Das juist zoals met ios6.

  10. @Maurice: In ons artikel iOS 7 instellen: handige opties en instellingen op rij worden tips gegeven en zie je misschien een oplossing staan. Mag ik jullie verzoeken daar problemen en oplossingen in en voor iOS 7 uit te wisselen? πŸ™‚

  11. Ik heb zelfs het NL-Alert aanstaan en mijn accu vliegt nog niet leeg. Probeer eens Apps te killen kijken of dit scheelt. Sommige Apps gebruiken bijvoorbeeld locatie bepaling om app in leven te houden in achtergrond.

  12. Graag ook voor m’n arme IPhone 4S…Hij heeft een batterijhonger die niet te stillen is..

  13. Hoop ook dat er snel een update komt zitten behoorlijk wat lelijke lekken in. En de batterij gaat echt snel bij veel gebruiken leeg nog sneller dan met IOS6

    duimen dan maar.

  14. Ik hoor iedereen klagen over de accuduur. Mijn iPhone 5 was meestal na een werkdag, dus om 17:00 uur op 30% als ik hem in de ochtend uit de lader haal. Gister om 17:00 uur had ik nog 76% over. Opgeladen de avond ervoor. Dus ook nog een nacht erbij. Gisteravond hele avond er op zitten spelen en vannacht om 12uur gaf hij het op. I.p.v. 12 uurtjes gemiddeld heb ik er gister ruim 23 uur mee gedaan…. Muziek luisteren 2 uur. Half uur FaceTime. 2,5 uur bellen. Hele dag Whatsapp en Facebook, YouTube via 4G..

    Dag 2: vannacht om 2 uur uit lader. Nu uur intensief gebruikt en de nacht erbij. Heb nog 92%.

    Voor mij dus een grandioze update die iOS 7. Ben benieuwd of er met 7.0.1 of verdere versie nog meer winst mogelijk is dan πŸ™‚

    Edit: ik heb wel een clean install gedaan via iTunes πŸ˜‰

  15. Is toch raar dat ze ook even niet de bugs van de eerdere iphones fixen?

  16. Ik was gisteren in Duitsland en de data-roaming was een ramp… in eerste instantie vond hij wel gsm-roaming, maar geen enkele data-roaming, na verschillende keren de data-roaming switch in instellingen te hebben gewijzigd werd 3g gevonden om daarna in het restaurant weer te verdwijnen en buiten ook niet automatisch opnieuw te connecten. Mijn vriendin met iOS6 en zelfde abonnement had geen enkel probleem.

  17. Geen idee waarom (vrijwel) iedereen klaagt over een slechte accuduur met iOS 7. Want mijn iPhone 4 doet het prima wat dat betreft. Beter dan met iOS 6 zelfs! Performance is wel weer wat minder, maar da’s iets dat Apple in een volgende update wel zal fixen. πŸ™‚

    Vooralsnog vind ik het prima aanvoelen, alleen multitasking reageert wat stotterend, maar voor de rest is er eigenlijk niets mis me. iOS 7 is echt top! πŸ˜€

  18. Mij viel t op dat na de update mn bluetooth aan stond daarom ging mn bat sneller leeg nu uitgezet en hij gaat weer prima mee :))

  19. Origineel geplaatst door Maurice
    In 2,5 uur ben ik 38% kwijt op iPhone 5. Dat is niet normaal..

    Ik heb juist het idee dat mijn batterij minder snel leeg gaat?

  20. Origineel geplaatst door Memo
    Is toch raar dat ze ook even niet de bugs van de eerdere iphones fixen?

    Lees het artikel nog eens πŸ™‚

  21. Ook ik heb op mijn 4S geen accuproblemen. Ik draai de GM al bijna 2 weken. In het begin was de accu sneller leeg, omdat ik natuurlijk veel meer met het toestel speelde. Nu ik weer in een redelijk normaal gebruik zit gaat de accu een hele dag en een keer zelfs meer dan 24 uur mee.

  22. @Memo:
    Er zijn geen bugs te fixen..
    Toen deze lading 5s’en en 5c’en de deur uit gingen stond de definitieve versie van ios7 er nog niet op, omdat deze wss nog niet 100% gereed was..
    Door middel van deze kleine update maken ze de versie als het ware 100% compleet, alleen ze geven het een ander naampje om het mooier te laten lijken

  23. Van de week gelijk IOS7 erop gezet en moet zeggen dathet super werkt.
    Ik heb zelfs het idee dat mijn accuduur sterk is verbeterd. Inmiddels ook aanpassing Vodafone abonnement gedaan, zodat ik nu 4G ter beschikking heb. En moet zeggen , hier op het werk is 4G sneller dan WIFI πŸ™‚
    Ik ben dan ook blij met deze Update.

  24. @Richard: Misschien een hele domme vraag van mij hoor, maar wat versta jij onder clean install? Ik heb zelf nog ios 6.1.4. omdat ik zelf nog vrij gehecht ben aan het iOS 6 versie ;p.
    Kan ik zelf bijv. ook een clean install doen via OTA of moet dit persΓ© via iTunes?

    Ik ben zelf nog erg afwachtend qua installatie van iOS7 inderdaad mbt accuduur.

    Of ligt het aan gebruik van de iPhone en het verkennen van iOS 7 zelf? πŸ™‚

    Mooi dat jij geen problemen mee hebt en dat je er veel van plezier mee hebt :)!

  25. Voor al diegene die problemen hebben met een korte accuduur, probeer eens een clean install via itunes. Bij het overgaan naar iOS 6 had ik ook problemen met de accu, na clean install ging hij twee keer zo lang mee.

  26. Ik heb een clean install gedaan, omdat ik op ios 6 een jailbreak had. Daarna alle data weer terug gezet, en moet zeggen dat de batterijduur veel beter is geworden bij mij!
    Heb een paar weken geleden een hoesje met batterij gekocht, omdat ik elke dag om 3 uur zonder prik zat, maar nu lijkt het erop dat dat hoesje gewoon de kast in kan!

  27. Volgens mij staat bluetooth in ios7 standaard aan als je hem voorheen uit had en andersom.
    Ik moest hem ook weer aanzetten omdat ie geen verbinding had met de carkit!

  28. hou er trouwens rekening mee dat iOS 6 backups niet compatible zijn met iOS 7 of hebben ze dat gefixt?

  29. Mensen met een slechte batterijduur: doe eens een restore en configureer als een nieuwe iPhone.

  30. Nu nog even de instellingen op het forum aanpassen zodat ook iOS 7.0.1 kan ingeven in het profiel voor de iPhone 5S en 5C. πŸ˜‰

  31. Hopelijk wordt de itunes store bug op de ipad gefixt

  32. @Maurice: Daar doe ik een halve dag over.

  33. @Bas:
    Ik zat op iOs 6.1.4. Ik heb een contacten backup via Vodafone gedaan. Mijn foto’s er vanaf gekopieerd en een backup van Whatsapp in iCloud gezet. Daarna via iTunes op herstellen gedrukt en iOS7 clean geinstalleerd. Dus zonder backup terug te zetten. Toen contacten backup van Vodafone gedraaid, mail ingesteld, Whatsapp en andere programma’s geinstalleerd en spelen maar.

    Aan het gebruik kan het niet liggen, iedereen die ik tegenkom vraagt of ik iOS 7 wil laten zien. Ben ook mijn telefoon gaan instellen met een volle acculading. Dus mijn telefoon is intensiever gebruikt dan tijdens een normale werkdag en heeft het veel langer volgehouden.

    Even een update tussendoor. Vannacht vanaf 2 uur van de lader. Het is nu 14:37 en heb nog 82% over…. normaal gesproken was mijn accu rond 15:00 al zeker op 50%. Als ik de oplader er om 8 uur in de ochtend afhaalde.

    Na de 2de keer vol opladen merk ik nog steeds een behoorlijke verbetering πŸ˜€

  34. Origineel geplaatst door RDG
    Mensen met een slechte batterijduur: doe eens een restore en configureer als een nieuwe iPhone.

    en alles kwijtraken wat erop stond. goed idee maar niet heus.

  35. Euhm…iCloud? Het enige dat je kwijt bent zijn je berichten en eventuele voortgangen in games. Lijkt me best te overzien.

  36. IOS7 heb binnen; ziet er kinderachtig en onoverzichtelijk uit op eerste gezicht. Ff wennen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.