iOS 7.0.1 beschikbaar voor iPhone 5s en iPhone 5c

iOS 7.0.1 is nu beschikbaar voor de iPhone 5s en iPhone 5c. De update verhelpt fouten en biedt verschillende verbeteringen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s kleurenTwee dagen na de release van iOS 7 is de eerste update iOS 7.0.1 te downloaden. De update geldt alleen voor kersverse eigenaren van een iPhone 5s en iPhone 5c. De update is verkrijgbaar via iTunes en over the air, dus te downloaden vanuit de instellingen van de iPhone. De update biedt volgens de omschrijving ‘bug fixes en verbeteringen’. De vanaf vandaag verkrijgbare iPhone 5s en iPhone 5c worden standaard geleverd met iOS 7.


Het is waarschijnlijk dat iOS 7.0.1 de versie van iOS 7 is die we inmiddels hebben draaien op de iPhone 5 en andere toestellen. Het is aannemelijk dat de iPhone 5s en iPhone 5c verscheept zijn met een versie van iOS 7 die nog niet helemaal gelijk was aan de versie die woensdag vrijgegeven werd. Daarom is de update meteen al bij de verkoop van de iPhone 5c en iPhone 5s te downloaden.

Eerder deze week meldden we al dat Apple al bezig was met het testen van iOS 7.0.1, iOS 7.0.2 en zelfs al iOS 7.1, wat een grotere update moet worden als je afgaat op het typenummer. Een mogelijkheid is dat die update het levenslicht ziet bij de vermoedelijke introductie van nieuwe iPads in oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.