Reacties voor: ‘iOS 6 krijgt aparte app voor podcasts’

In de eerste beta van iOS ontbreekt de optie podcasts in de iTunes-app. Het heeft geleid tot speculatie dat Apple van plan is om een aparte iPhone-app voor podcasts uit te brengen. AllThingsD zegt dat betrouwbare bronnen hebben gezegd dat er een aparte app komt, waar gebruikers de podcasts kunnen ontdekken, downloaden en afspelen. In […]
Lees het complete artikel → ‘iOS 6 krijgt aparte app voor podcasts’

Reacties: 13 reacties

  1. Instacast… simpelweg de beste.

  2. En hopelijk ook een optie om deze uit te zetten op je springboard. Maar dat zal wel weer niet 😀 Dan maar weer SBSettings.. Ik heb bijvoorbeeld ook helemaal niks met “stocks” of “nike plus”.

  3. Voor de update wel, na de update minder..

  4. De Apple TV heeft ook een losse Podcast “App”. Het zou me dus niet heel erg verbazen. Notificaties voor nieuwe downloads en een overzichtelijke app voor al je podcasts zou het gebruik flink veraangenamen. Zeker als je iDevices via iCloud synchroniseren.

  5. Podcast is de reden dat ik voor Apple kies !!

  6. Ik heb me zelf nooit verdiept in de podcasts. Maar wat moet ik echt is proberen ?

  7. Krijgt de hele muziek-app zo’n lichte layout? Ik vind dat geen verbetering moet ik zeggen.

  8. Geeft mij maar gewoon de iPod app terug waarin je muziek, video’s en podcasts kon vinden/afspelen. Veel effectiever dan 3 losse apps, niet? Alles begint een beetje vol te raken…

  9. One More Thing
    Appels en Peren
    Back to Work (5by5)
    Ictbende
    Ohja, en 3voor12 draait…

  10. Misschien gaan ze een fm radio toevoegen aan de iphone 5. Dan kunne ze ook een Radio app lanceren met FM, podcasts en internet streaming radio.

  11. Origineel geplaatst door iMario
    Geeft mij maar gewoon de iPod app terug waarin je muziek, video’s en podcasts kon vinden/afspelen. Veel effectiever dan 3 losse apps, niet? Alles begint een beetje vol te raken…

    Mee eens. De apps zijn er ook absoluut niet sneller van geworden in mijn beleving. Heb nu alleen meer vervuiling op het Springboard.

  12. Podcast komt weer terug en nog veel sterker. Alles is over paar jaar on demand. Reguliere radio bestaat niet meer (net als huidig stramien TV) en je luistert dan in de auto of onderweg die uitzending die jij wilt beluisteren (Informatief of muziek). We moeten alleen nog ‘om-denken’ maar dat ontwikkelt zich al langzaam. Ik wil het programma van mijn interesse luisteren wanneer ik dat wil! Tijdens werk in auto is dat werk gerelateerd, na t werk is dat muzikaal & informatief! Goede stap die podcast app!

  13. De Apple podcasts app is gewoon te downloaden in de iOS6 appstore…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.