iDelete-MSG: in één keer alle berichten wissen op je iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak iDelete-MSG verwijdert in één keer alle berichten in je Berichten-app. Hierdoor hoef je niet meer gesprekken één voor één van je iPhone te halen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iDelete-MSGWil je SMS-berichten of iMessages op je iPhone verwijderen, dan moet je swipen over een apart gesprek en op de verwijderknop drukken. Een aardig omslachtig proces als je al je eerdere gesprekken wil wissen. De jailbreaktweak iDelete-MSG voegt een knop toe aan de Berichten-applicatie, waarmee je in één keer al je berichten verwijdert.


De delete-knop van iDelete-MSG verschijnt wanneer je op de Wijzig-knop linksboven in berichten drukt. Hierna hoef je er enkel op te tappen om al je Berichten en iMessages te wissen. Dit kan handig zijn wanneer je alles wil wissen om bijvoorbeeld ruimte te maken op je iPhone. Pas wel op: de app vraagt niet nog een extra keer om bevestiging voordat hij je berichten wist.

iDelete-MSG zal vooral handig zijn wanneer je graag een lege inbox hebt: de tweak voegt immers alleen een knop toe om al je berichten in één keer te verwijderen. Wil je liever een select aantal SMS’jes bewaren, dan kun je beter gesprekken één voor één wissen.

iDelete-MSG is gratis te downloaden via de repository van BigBoss en vereist minstens iOS 5.

Bron: Redmond Pie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.