Reacties voor: ‘iOS 6.1.2 voor 20 februari beschikbaar’

Apple brengt iOS 6.1.2 voor 20 februari uit. Dit heeft het Duitse iFun gehoord van bronnen die eerder al een iOS-verschijningsdatum verklapten.
Lees het complete artikel → ‘iOS 6.1.2 voor 20 februari beschikbaar’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Ik heb zo’n vreemd voorgevoel dat ze het dit aankomend weekend nog doen, of maandag. Maar dat zit inderdaad dicht bij de 20 februari. En het is inderdaad een ernstig probleem!! Maar.., ze hebben er vast een oplossing voor 😀

  2. Apple gaat echt snel met de updates de laatste tijd. Maar dat toont toch weer hoe serieus zij bezig zijn om problemen op te lossen. 🙂

  3. Hopelijk is deze snel beschikbaar en zijn de bugs weggewerkt. Afwachten dus!

  4. Bedankt voor de info. Ben blij dat het probleem is onderkend en dat er wat aan gedaan wordt. Hopelijk is de datum juist!

  5. Hoe zit het met de jailbreak?

  6. Gezien de problemen die ik had met updaten en jailbreaken van 6.1.1, wacht ik nog wel even :-p

  7. Laat me eens raden… Eén of meer van de jailbreak exploits worden gelijk gefixt. Dus wie nog wil jailbreaken, gauw doen! Of beter gezegd, als je de mogelijkheid open wilt houden om in de nabije toekomst te kunnen jailbreaken, doe dan die update niet als die straks uitkomt!

  8. Vast gemist de berichtgeving erover maar komt er nog een keer een NLse Siri versie uit?

  9. @Wik: Dat duurt nog wel even, binnenkort niet.

    @Tom: ‘k had liever dat er niet zoveel problemen waren de laatste tijd.
    Dit is niet best voor de imago van Apple..
    ik hoor zelfs mensen in mijn omgeving die niks met smartphones hebben toch praten over wederom een fout in de firmware van Apple.
    Die lezen alleen maar dat er veel dingen fout zitten in een iPhone de laatste tijd.

  10. Ik wacht nog wel met de update, voor je het weet is er weer buggy en kun je weer updaten.

  11. @Tom: Of ze komen veel te vlot uit met de software waardoor er gewoon onvolkomenheden inzitten die er soms eerder niet in zaten. Ik heb de 6.1.1 update gedaan en nu heb ik juist voor het eerst in zes jaar een ‘batterijprobleem’. Exchange al tijdelijk uitgeschakeld maar het gaat gewoon door.

  12. Ik heb een 4s waar deze week een extra update voor kwam. Juist nu na de update die de ontvangstproblemen moest oplossen, heeft mijn toestel ineens ontvangstproblemen.

  13. Origineel geplaatst door Wik
    Vast gemist de berichtgeving erover maar komt er nog een keer een NLse Siri versie uit?

    Apple heeft daar nog niets over gezegd. Stay tuned dus…

  14. @Martin: Ik was van plan om vanavond ook te updaten en te JB’en. Wat voor probleem had/heb je dan??

    Bij mij is het de wifi die niet goed werkt als ik m’n 4s in standby zet.

  15. ik heb icloud verwijderd, nu geen last meer van snel leeglopende accu

  16. Ik hoop dat het probleem met niet kunnen streamen naar mijn appletv opgelost word!

  17. @Rob: Bij mij het zelfde (zit bij KPN)

  18. De app mBox Mail geeft bij al mijn iDevices die draaien op iOS6.1 problemen. WiFi of 3G maakt niets uit, de app blijft al mijn (oude) emails maar downloaden en begint dan weer opnieuw de eerst volgende keer dat de app wordt opgestart of refeshed om mail op te halen. Mijn oude vertrouwde iPhone 3G met iOS4.1.2 of 3Gs met iOS 5.1.1. hebben dit probleem niet.

  19. Ik las hier een keer de tip “als de batterij onder de 20% is, de iPhone 2x resetten (door middel van power knop en home knop in gedrukt te houden) en dan doet je batterij het een stuk langer en bij mij werkt het. Me batterij was normaal na me werk 20% en nu elke dag 60% en doe het zelfde op me iPhone 5. Misschien heeft iemand er wat aan !?

  20. @malamalamike: Resetten en dan eerst laten opstarten of 2 x resetten achter elkaar?

  21. Ook hier na de update als troubleshooter pas ontvangstproblemen…
    Frustrerend hoor ! Mag hopen dat hier snel iets aan gedaan word :-/

  22. Sinds ik iOS 6.1.1 op m’n iPhone 4S heb staan heb ik nog nooit zoveel ellende gehad. Steeds problemen met de WiFi verbinding en al een paar keer compleet hersteld via iTunes na DFU modus. WiFi verbinding blijft wegvallen of er zijn totaal geen netwerken te vinden. Ook valt me op dat na een herstel van de netwerkinstellingen 3G default aan staat, terwijl de knop uit staat. Allemaal bugs. Het is niet best met die updates de laatste tijd…

  23. Jailbreaken die shit, ik zit nog op ios 6.1 met gejailbreakte iPhone 4s en ik merk geen problemen maarja, passcode probleem…. Als ze in je iPhone willen komen komen ze er toch wel in.

  24. Ik heb ook sinds 6.1.1 ook opeens 3G problemen (KPN). En de batterij…..drama maar dat is al langer.

  25. Geen problemen na de update met mijn 4S. Batterij gaat veel langer mee dan voorheen en ook de 3G verbinding werkt nu optimaal.. Wel heb ik mijn 4S herstelt na de update, misschien dat dit ook helpt voor andere gebruikers.

  26. @Ewout Schalkwijk: Same here.. Nog nooit accuproblemen gehad nu wel..

  27. IOS 6.1 werkte prima voor mij, sinds 6.1.1 juist 3G bereik verslechterd en batterij loopt sneller leeg! Ik heb zelf het idee dat het met de “over the air” updates te maken heeft. Wannner ik via iTunes update heb ik geen batterij problemen. Iemand anders hier ervaring mee?

  28. Origineel geplaatst door PartyRico
    @malamalamike: Resetten en dan eerst laten opstarten of 2 x resetten achter elkaar?

    Huh?
    Hoe wil jij resetten zonder hem eerst op te starten?

  29. Ik ben uiteindelijk overgestapt van iPhone 4 naar de Windows Phone Lumia 920. Ik kan zeggen dat ik hey echt een verademing vind! Redenen dat im ben overgestapt is; altijd wel wat na het updaten. Ook ik heb opeens last van de snelle leeg loop van de accu. Daarnaast baal ik van het concept van Apple, ik heb een ipad 1 en een macbook. Beide worden gewoon niet meer geüpdatet. Ik heb er nu ook echt wel genoeg van. Daarnaast was de iPhone 5 gewoon een domper. Oke hij is wat langer, dunner en sneller yeeah maar voor de rest niks nieuws. Nee hoor, ik ga niet mee met de gekte. Ik heb lekker een Windows 8 phone gehaald en ik heb geen last meer van langzame iPhone 4 geen haperingen en een nieuw en verfrissend uiterlijk. O en een heerlijk 4.5 inch scherm. Heerlijk films kijken en internetten. IPhone 4 gebruik ik alleen nog maar voor de apps die ik nog niet heb op de Windows 8. Mensen stap uit je patroon als je er echt telkens iets mee hebt. Je zal er geen spijt van krijgen en daarnaast heb je een iPhone dus kun je alles nog gebruiken mocht je iets missen. Good luck…..

  30. @Tom: Problemen verergeren zal je wel bedoelen… 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.