‘iOS 6.1.2 voor 20 februari beschikbaar’

Apple brengt iOS 6.1.2 voor 20 februari uit. Dit heeft het Duitse iFun gehoord van bronnen die eerder al een iOS-verschijningsdatum verklapten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6Apple is van plan om iOS 6.1.2 al voor 20 februari beschikbaar te stellen. Dit stelt het Duitse iFun op basis van betrouwbare bronnen. Het betreft bronnen die ook het verschijnen van iOS 6.1.1 een paar uur van tevoren wisten te verklappen. Apple zou in iOS 6.1.2 de Exchange-problemen oplossen die voor leeglopende accu’s en serverproblemen zorgen. Ook een exploit waarmee iemand het codeslot van een iPhone kan omzeilen wordt in de update wellicht opgelost.


Het was al bekend dat Apple deze twee problemen met een update voor iOS wil oplossen. Vlak nadat beide bugs waren opgemerkt, maakte Apple bekend dat een oplossing zo snel mogelijk beschikbaar zou komen. Wanneer Apple deze update beschikbaar stelt, werd toen niet gezegd.

iFun heeft in het verleden wel vaker de verschijningsdatum van nieuwe iOS-versies weten te voorspellen, maar de site zat er af en toe ook naast. In januari hadden de Duitsers nog gehoord dat iOS 6.1 bèta 5 voor 15 januari beschikbaar zou komen, maar deze datum ging zonder verdere uitrol voorbij. Er bestaat daarom altijd nog een kans dat 20 februari zonder nieuwe iOS-versie voorbijschiet.

Apple bracht onlangs nog iOS 6.1.1 uit voor alleen de iPhone 4S. Hierin werden verbindingsproblemen opgelost.

Update 19 februari: iOS 6.1.2 is inmiddels beschikbaar gesteld. De voorspelling bleek dus te kloppen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2013, 19:16
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 6
30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.