Pop’n Battery: iPhone 5-batterij met zuignappen

De Pop'n Battery is een iPhone-accu die je met zuignappen achterop je iPhone 5 kunt plakken. Zo kun je hem in combinatie met je bestaande case gebruiken.

Pop'n BatteryWil je graag een accu-case voor je iPhone, maar heb je geen zin in een allesomhullend beschermmiddel? De Pop’n Battery biedt de stroomvoorziening van gebruikelijke batterijhoezen, maar bevindt zich enkel op de achterkant van je iPhone. Je plakt de batterij met zuignappen op je iPhone, zodat hij blijft hangen en later ook weer kan worden verwijderd. De Pop’n Battery heeft een 2000mAh-batterij en wordt geleverd met een Lightning-aansluiting voor de iPhone 5 of een micro-usb-poort voor andere smartphones.


De Pop’n Battery lijkt handig als je een makkelijk aan je iPhone te bevestigen accu wil hebben, maar heel veel compacter dan een gewone batterijcase is het accessoire waarschijnlijk niet. Je hebt geen last van de case rond de zijkant van je iPhone, maar je iPhone wordt alsnog ongeveer 10 millimeter dikker. Groot voordeel is dat je de Pop’n Battery op je bestaande iPhone-case kunt plakken, zodat je niet hoeft te kiezen tussen je gebruikelijke hoes en een alternatief batterij.

Je kunt de Pop’n Battery bestellen voor 80 dollar. Daarmee is hij ongeveer even duur als de onlangs aangekondigde Mophie Juice Pack Helium, een ‘gewone’ batterijcase voor de iPhone 5. Voor verzending naar Nederland of België betaal je 15 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2013, 14:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.