‘Vodafone gaat 4 maart nieuwe sim-only abonnementen Vodafone Red introduceren’

Vodafone gaat nieuwe abonnementen aanbieden vanaf 4 maart 2013. Vodafone Red is een sim only-abonnement met de mogelijkheid om een toestel op afbetaling te kopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vodafone-redVodafone gaat over twee weken nieuwe mobiele abonnementen aanbieden onder de naam Red. Bij de sim-only abonnementen is het mogelijk om een toestel op afbetaling te kopen. Vanaf 4 maart zijn de abonnementen af te sluiten, zo hoorde website Tweakers van een bron die anoniem wil blijven. De Vodafone Red-abonnementen zijn sim-only, waarbij tegen een maandelijks bedrag een toestel kan worden aangeschaft. De constructie zit anders in elkaar dan de lease-abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Bij toestellease ben je als klant geen eigenaar van het toestel; bij de afbetalingsregeling van Vodafone zou dat wel het geval zijn, maar betaal je de telefoon in termijnen af. Hoe duurder het toestel, hoe meer een klant per maand bijbetaalt.

Er komen in Nederland drie Red-abonnementen, aldus de tipgever:

  • Ca. €44 per maand, 400 belminuten en sms’jes, 500MB data
  • Ca. €49 per maand, onbeperkt bellen/sms’en en 1GB data
  • Ca. €55 per maand, onbeperkt bellen/sms’en, 4GB data

Het laatstgenoemde abonnement zou ook 4G-snelheden kunnen bieden. Bovendien kunnen er ook nog twee goedkopere abonnementen zonder databundel aan worden toegevoegd. Vodafone wilde niet op de geruchten reageren.

vodafone red logoVodafone biedt in andere landen al abonnementen onder de naam ‘Red’ aan. Zo kun je in het Verenigd Koninkrijk een Vodafone Red-plan afsluiten met onbeperkt bellen/sms’en en variabele databundel. Maar het logo daarvan wijkt af van het logo dat de tipgever aan Tweakers liet zien (zie foto hieronder).


vodafone-red-nederland

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2013, 23:48
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.