Reacties voor: iOS 5 beta 3 wijst op Bluetooth-ondersteuning in Apple TV

In de code van iOS 5 beta 3 zijn aanwijzingen gevonden voor Bluetooth-ondersteuning op de Apple TV voor het koppelen van draadloze toetsenborden en mogelijk zelfs meer.
Michel Lusthof -

Reacties: 19 reacties

  1. Dit is het meest ondergewaardeerde wonderkindje van Apple.

    Dadelijk met bluetooth en Appstore en 1080p (ipv 720p) High Definition heb je verder niets meer nodig!

    (al moet erbij vermeld dat de HD met 720p al heel erg mooi is op een 50 inch plasma, op een 42 inch zou je t verschil niet eens zien)

  2. Ik mis het gewoon niet met de app remote kan je het ook gewoon invoeren.

  3. Origineel geplaatst door vanHorck
    Dit is het meest ondergewaardeerde wonderkindje van Apple.

    Klopt, hij staat niet eens op de Nederlandse Apple site.

    Ik denk dat ik zo’n Apple TV ga aanschaffen. Het lijkt me een erg leuk speeltje. Mijn moeder zal het ook geweldig vinden, geloof me 😛

  4. Ja laat maar komen die hap!!

    Elke toevoeging is er weer een!!!

  5. Ik denk (lees HOOP) dat dit meer gericht is op Games. ik zie opeens een geduchte concurrent voor de Playstation, Xbox en de Wii ontstaan. Game opslag via iCloud of het openstellen van de micro usb poort. correct me if i’m wrong, maar ik denk dat Apple hiermee opnieuw een killer product in handen heeft! Ik zie er in iedergeval brood in.

  6. Ik heb ook Apple TV en ik vind het een fantastisch product. Maar dan moet je ‘m wel jailbreaken, anders heb je er niet zoveel aan… Het is geen doen om avi, wmv elke keer te converteren naar iTunes/ATV-vriendelijke bestanden (omslachtig en duurt lang). Maar er zit zoveel potentie in dit kastje: gamen,
    foto’s, muziek en video’s streamen vanaf je devices, internet tv…

  7. Is ie eigenlijk al te krijgen in nederland

  8. Waarom eigenlijk niet in Nederland? Wij zijn de grootste Apple gebruikers, maar nee hoor. Jammer!

  9. Conrad verkoopt ze voor €129.

  10. De ATV is officieel niet in NL te koop maar wel op veel plekken te krijgen.

    Zonder jailbreak kun je t beste een Amerikaans account op iTunes maken door je eigen naam te gebruiken en een adres zoals van een hotel (dus een echt adres). vervolgens geen credit card gegevens opgeven. Je kunt dan Amerikaanse giftvouchers kopen en die inwisselen voor krediet op je iTunes account. Als je ingelogd staat op datzelfde Amerikaanse itunes account op je ATV kun je dat krediet gebruiken voor Amerikaanse films en TV series.

    Daarnaast natuurlijk streamen van je foto’s, films en muziek van je ipad/iphone, youtube films kijken of films vanaf je computer

    En met jailbreak… the world is your oyster!

  11. We hebben hem anders ook gewoon te koop bij MyCom 🙂

    Ik zit er zelf aan te denken 1 aan te gaan schaffen. Maar mis nog een beetje een echte rede. ik speel alles van mijn pc af die toch direct op mijn tv staat aan gesloten.
    Maar het is wel goed om te weten dat hij te jailbreaken is.:)

  12. @vanHorck: Ik “woon” op m’n amerikaanse account op 1. Infinity Loop, Cupertino CA 😀

    Als Apple apps op het apparaat zou introduceren, – een mogelijkheid die ook door het bedrijf nog steeds opengelaten wordt – dan biedt dit mogelijkheden voor bijvoorbeeld games die je dan met een Bluetooth-controller zou kunnen bedienen/besturen.

    Waarmee de AppleTV zomaar ineens de eerste echte spelcomputer van Apple zou kunnen worden! Als Apple inderdaad zoiets van plan is, kunnen de big three hun borst wel natmaken!

  13. Apple store Oberhausen €99,-!!! Super apparaat!!!

  14. Als er echt bluetooth op komt zou je de iPhone of iPod als een soort Wiimotes kunnen gebruiken en de iPad bijvoorbeeld als een soort tekentablet.

  15. Met EyeTV hYbrid haal ik films binnen via tv kanalen. En deze stream ik wanneer het me uitkomt middels Air video op mijn iPad naar AppleTv en TV.

  16. Laten ze eerst eens de apple TV met de huidige FW eens goed werken, het is nog steeds een drama om te verbinden met pc’s/latop’s op het thuisnetwerk en te pas en te onpas gaat ie gewoon uitzichzelf aan, sleepmodus werkt dan niet. Leuk allemaal BT, films huren maar de basics zijn slecht. Zit op de laatste FW, al een paar keer opnieuw geinstallleerd, maar gebruik het niet meer, wachten opdat het echt gewoon goed werkt!

  17. Ben ook zeer geïnteresseerd in de Apple TV maar zolang hij geen 1080p ondersteund komt die niet bij mij in m’n huiskamer te staan.

    En blijf ik voorlopig mooi gebruik maken van m’n xtreamer. Welke overigens ook super presteert 😀

  18. Kan ik nou een externe schijf (waar al mijn films op staan) aan ATV hangen?

  19. @MarcelXXX: daar heb ik hem ook gekocht! werkt super!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.