Reacties voor: iOS 4.2 Beta 3 voor iPad aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld

Apple heeft de derde beta van iOS 4.2 voor de iPhone, iPod touch en iPad aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld
Michel Lusthof -

Reacties: 17 reacties

  1. “No Service” zie ik op de screenshots. Is dit omdat er geen SIM aanwezig is of omdat er een bug/error plaatsvindt?

  2. Die bladwijzerbalk en adres-balk altijd (in beeld) laten staan was in beta 2 ook al het geval, beta 3 is wel sneller, en meeste bugs zijn er uit

  3. @DarkMessiah:

    Geen service, wel simkaar geïnstalleerd maar wsl niet geactiveerd.

  4. Of het is een TMobile simkaartje 🙂

  5. Tot nu toe werkt het allemaal wel lekker maar loop toch tegen een paar dingen aan:

    – Ik mis nog steeds m’n screenlock knop die nu als mute fungeert
    – M’n batterij tijd is aanzienlijk korter geworden (ook als ik een app direct sluit-sluit
    – Is er een optie om apps ook direct helemaal af te sluiten? Voor mij hoeft dat in background doordraaien niet zo…

  6. @R Sebastian:
    Je kan de app sluiten door in de multitasking-tray de app ingedrukt te houden. Dan verschijnt er een minetje en kan de app dus handmatig afgesloten worden.

  7. “Verder kunnen iPad-gebruikers de verschillende geluiden, zoals het geluid voor nieuwe e-mails, afzonderlijk in- en uitschakelen.”
    Eh, dat kan ik nu met 3.2.2 ook al hoor.

  8. Joepie! Kan ik wéér al m’n muziek opnieuw synchroniseren!

  9. Batterij gaat inderdaad sneller leeg, geheugen loop ook erg vlot vol, dit alles zal wel door backgrounding komen.

  10. Maar nog niet van verstuurde e-mail

    @Marcel:

  11. Zijn er meer mensen die problemen hebben met apps updaten? Hij blijft hangen met de statusbalk van de update op 100% ofzo…

  12. @Ramon , dat weet ik, maar ik wil zodra ik op de homeknop druk, de applicatie volledig afsluiten, dus niet nog een keer dubbel drukken op home en dan helemaal afsluiten…

    @Dijkie, weet niet wat je fout doet, maar bij mij blijft alles er gewoon op staan hoor?!

  13. Origineel geplaatst door Marcel
    “Verder kunnen iPad-gebruikers de verschillende geluiden, zoals het geluid voor nieuwe e-mails, afzonderlijk in- en uitschakelen.” Eh, dat kan ik nu met 3.2.2 ook al hoor.

    Terrein kaarten bekijken ook..

  14. @R Sebastian: ik denk dat hij gewoon telkens restore kiest. Schijnt bij beta’s beter te zijn of zo. Zou goed kunnen, maar ik ben er nu te lui voor dus ik doe gewoon alt + update:-P

  15. @Ramon:dat blijkt bij mijn iphone4 nu ook al te kunnen (vasthouden en op minnetje klikken)…waarom wist ik dat niet? dank voor de tip! Hoe weet ik of een app op de achtergrond ook stroom gebruikt?

  16. @greycat: Alleen applicaties die speciale functies gebruiken zoals bijvoorbeeld GPS worden om de x minuten wakker gemaakt om gegevens aan doro te geven. De app bepaald dan wat deze er mee doet. In de tussentijd is de app bevroren. dit geldt ook voor anders normale applicaties. Ook al stan er 20. Ze verbruiken geen processorkracht of geheugen. Dit omdat ze domweg bevroren zijn.

    Natuurlijk gebruiken de speciale applicaties wel stroom om de x minuten, omdat ze natuurlijk die informatie moeten verwerken.

    Ik heb ook al een nagedacht over een close all optie. Hier te bekijken: http://moby.to/mc3y4c. Niet zozeer omdat het nou echt nodig is, maar heel veel gebruikers zitten in onwetendheid wat betreft applicaties open en het zou hun goed uitkomen als ze de mogelijkheid hadden om ineens alles te kunnen sluiten.

    Apple doet zelf al als een applicatie een bepaalde tijd niet meer geopend is de applicatie afsluiten. Hoe lang dit precies is weet ik niet.

  17. Stomme vraag misschien maar is de 4.2 versie 3 ook te installeren als je geen developers code hebt? Collega van mij heeft hem kunnen installeren zonder code, maar zitten hier geen “gevaren” aan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.