iPhone fotobibliotheek

Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 18 wordt ambitieuze update met baanbrekende functies’

Apple wil van iOS 18 de meest 'ambitieuze update in jaren' maken, schrijft Mark Gurman van Bloomberg in zijn Power On-nieuwsbrief.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hoewel ik niet te negatief wil doen, maar ik moet bekennen dat ik iOS soms wat vind tegenvallen wat degelijkheid in gebruik betreft. Voorbeeld. Ik kan mijn Facetime gesprekken niet overzetten van iPad naar Mac, terwijl ik het een tijd geleden wel werkend had. Ik snap het niet, en dan ben ik iemand die nog redelijk op de hoogte is van functionaliteit van de MAcOS en iOS.

  2. Ben benieuwd updates zijn laatste jaren nog al saai, dus benieuwd waar ze mee van komen.
    Goed het kan zijn dat voor mij allemaal uitontwikkeld is, dus nieuwe functies voor mij snel niet interessant zijn.

    Verder als het voornamelijk Siri functies gaan zijn, laat dan ook maar zitten want gebruik geen digitale assistenten ook niet van Google of Amazon of ander 😂.

  3. “In het ergste geval betekent het volgens hem, dat Apple “iets minder tijd heeft aan het einde van de ontwikkelingscyclus om last-minute fouten op te lossen.”

    Betekent dit dat we maar steeds moeten wachten op de 18.x.x update, omdat de initiele 18.x te veel bugs heeft?
    Dit was toch (ook) al zo bij iOS 14 en 16 meen ik? Constante bugfixes onderhand iedere week [ja, ‘iedere week’ is wat overtrokken].

  4. Eerst zien, dan geloven. Sinds iOS 7 en in mindere mate iOS 11 geen bijzondere updates meegemaakt van Apple. Meestal vooral veel gebakken lucht.

  5. Ik wacht sinds 2020 op een beveiligde map met pincode, Face ID, patroon welke Samsung al had in 2017. Apple loopt ver achter op de techniek en ontwikkeling. En ja, als iemand je iPhone wilt lenen en je hebt privé documenten, video’s, foto’s, agenda afspraken, notities enzovoorts, die kun je allemaal in een extra beveiligde map doen. Helaas heeft apple geen beveiligde map behalve nog beveiliging op pdf, notities en foto’s maar dat is nog steeds niet de mooie ontwikkeling van Samsung en wat de gebruiker vraagt. Bij elke upgrade van 18, 19 toekomstige besturingssystemen denkt Apple nog steeds aan verkeerde verbeteringen. Neem nú bewerkingen van foto’s. Kijk eens wat Samsung jaren kan hiermee. Bij Apple ben je alleen maar aangewezen op derde apps. Hetzelfde met ringtones. Met duizenden stappen krijg je er een ringtone zelf in, gigantische omweg, terwijl je bij Samsung naar een interne map gaat en hupsakee je hebt je ringtones. Apple loopt op deze gebieden nog vele jaren achter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.