Dichtbij functie in Apple Kaarten

Reacties voor: Apple Kaarten in iOS 18 krijgt deze handige functies

Apple lijkt plannen te hebben om Apple Kaarten in 2024 te verbeteren. In dit artikel verzamelen we de functies die volgens de geruchten gepland staan.

Reacties: 1 reacties

  1. Ik hoop dat ze eens wat doen aan de navigatie. Ik weet niet hoe het er op de telefoon uitziet, maar in CarPlay ga je met horten en stoten de bocht om.
    Waar je in andere navigatie apps vloeiend een bocht door gaat op je scherm gaat dit bij kaarten met stappen van een paar graden tegelijk. Daardoor lijkt de refreshrate erg laag en ziet het er nogal goedkoop uit.

    Verder mist het nog gewoon functionaliteit tov Google Maps. Al gaan die wel weer helemaal los met social rommel. Ook irritant.

    Reageer op Macvin

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.