Wallet-kaart toevoegen aan je iPhone.

Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 17 krijgt verbeterde Wallet en Zoek mijn, sideloading alleen in Europa’

iOS 17 zal volgens Mark Gurman van Bloomberg verbeteringen krijgen in de Wallet-app en de Zoek mijn-functie. Dat vertelde hij in een podcast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. 3rd party app store kont er hier niet op!

  2. Die Wallet kan inderdaad wel wat verbetering gebruiken. En hopelijk is die bug van de kaarten die sinds iOS16 verdwijnen dan ook ineens opgelost.

  3. Weer geen update om naar uit te kijken eerder was het opnieuw ontdekken een mooi iets bij grote update maar dat is al jaren niet meer zo.

  4. Origineel geplaatst door Tim
    3rd party app store kont er hier niet op!

    En hier ook niet!

  5. Tap to Pay gaan ze ook wereldwijd uitrollen.. hoge verwachting van. Gaat dingen veranderen..

  6. @Tim: Prima toch, als jij graag het dubbele wil betalen voor dezelfde app vind ik dat helemaal fijn voor je. Ga je gang! Maar ik denk dat je uiteindelijk gewoon door de knietjes gaat en je grote woorden stilletjes terugneemt als je ziet dat exact dezelfde apps in Europa in een tweede winkel goedkoper worden aangeboden. Ik neem aan dat jij een fles Dreft afwasmiddel die jij nu bij de AH koopt ook niet vertrouwd als hij in de winkel bij de Jumbo ligt… .toch?

  7. Prettig dat er binnenkort wat te kiezen valt qua app stores. Dan kan iedereen zijn eigen keuze maken. Ik heb zelf goede ervaringen met andere app stores zoals Steam en Nintendo. Blijkbaar wordt het niet meteen een zootje als een andere partij dan Apple het doet. En misschien is het ook goed voor de prijs (voor Nederlanders vaak het overtuigend argument). Dat is in ieder geval de theorie van marktwerking…

  8. 3rd party app store is alleen goed voor de eigenaar van de 3rd party app store. Die verdient er geld aan. Apps die eigenlijk niet geschikt zijn voor iOs komen daarin.

  9. Lang leve de EU. iOS onderscheid zich juist kwa veiligheid en apps ten opzichte van Android.

  10. Origineel geplaatst door Irene
    @Tim: Prima toch, als jij graag het dubbele wil betalen voor dezelfde app vind ik dat helemaal fijn voor je. Ga je gang! Maar ik denk dat je uiteindelijk gewoon door de knietjes gaat en je grote woorden stilletjes terugneemt als je ziet dat exact dezelfde apps in Europa in een tweede winkel goedkoper worden aangeboden. Ik neem aan dat jij een fles Dreft afwasmiddel die jij nu bij de AH koopt ook niet vertrouwd als hij in de winkel bij de Jumbo ligt… .toch?

    Dat is appels met peren vergelijken. Van een fles Dreft afwasmiddel krijg je geen virussen op je telefoon/tablet/computer binnen. Echt zo’n vreemde vergelijking.
    Uiteraard mag je denken dat iemand dan toch gaat overstappen. Maar ik ben het met Tim eens, daarom komt er hier ook zeker geen mogelijkheid voor een andere Store. Het is natuurlijk wat een ieder zelf wil gebruiken. Kom alleen straks niet zeggen dat je mallware op je telefoon/tablet/computer hebt. 🙃

    Bericht van Apple:
    Op de iPhone en iPad vreest Apple voor onveilige toestanden als mensen zomaar apps kunnen installeren die niet door het reviewteam zijn gecheckt.

  11. Geloof me zodra epic games fortnite aanbied via een alternative app store moet je opletten hoeveel mensen die app store gaan gebruiken aangezien epic games dit toen der tijd al vermeld had te willen gaan die

    Zelfde voor de streaming diensten zoals

    Xbox game pass
    Geforce now

    Microsoft heeft ook aangekondigd de xbox game pass app via een alternative weg te willen aanbieden

    Of ik het zou doen weet ik niet ben ik heel eerlijk in

    Als meerdere ontwikkelaars besluiten om het via een alternative weg te doen omdat het dan goedkoper is voor ze en er meer winst te halen valt snap ik dat wel als je die 30% niet hoeft te betalen en meerdere klanten er door krijgt waardoor de prijs met 30% zakt ja dan word het wel een dingetje

    Neem bijvoorbeeld youtube belachelijk duur via de app als je via de website zelf betaald scheelt het je toch wat niet veel nog steeds belachelijk duur maar scheelt wel wat €11,99 in plaats van 15,99 is toch 4 euro verschil

    Zelfde geld voor andere apps

    Maar goed als dat zou gebeuren er hoeft maar een groot bedrijf dit te doen en de rest volgt
    Met alle gevolgen van dien waardoor de officiele app store helemaal leeg word en dat kan wel een probleem gaan worden waardoor we straks talloze alternative appstoren op ons telefoon hebben staan omdat iedereen het beter denkt te weten waardoor de keuze grandiose word dat word echt een groot probleem maar we wachten af wat er gebeurd

    Dus ja ik weet niet of ik het zou doen

  12. @Marc (die andere): Apple vreest niet voor onveilige toestanden, Apple vreest verlies van inkomsten door minder aan apps en aankopen aankopen te verdienen door een einde aan hun monopolie. Daarbij ondersteund de Mac bevoordeeld ook programma’s van buiten de app store, daarover heb ik nog nooit iets negatiefs gehoord.

    Daarbij blijft het natuurlijk je eigen keuze of je wel of niet 3rd party applicaties wilt installeren, Apple kennende zul je waarschijnlijk eerst een dev mode aan moeten zetten, en dan nog een aantal waarschuwende pop ups moeten doorlopen voor je echt een app mag sideloaden.

  13. Nou zo goed zat Apple er nu ook al niet bovenop, er zitten nu en dan toch rotte appels in de App Store van Apple. Maar ik koop nooit iets dus ik vermoed niet dat ik elders hoef te zijn om goedkoper te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.