iOS 17 Update

Reacties voor: iOS 17.1 en iPadOS 17.1 nu beschikbaar: dit moet je weten

Apple heeft iOS 17.1 en iPadOS 17.1 uitgebracht. Het is de eerste grote aanvullende update van de nieuwste softwareversies, waarin weer nieuwe functies zitten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik heb de laatste bèta CS 17.1 versie erop staan. Ik heb beta uitgezet. Komt de officiële versie nu ook voor mijn iPhone beschikbaar?

  2. Nog geen Journal app?

  3. Nieuwe update geïnstalleerd 17.1 loopt veel sneller nu

  4. Na laatste update van 17.1 last van een bug in contacten! Maakt bij sommige contacten foto’s zwart!

  5. Het blurr effect van de wallpaper op het home screen werkt niet meer. Krijg het ook niet meer goed ingesteld.

  6. De eerste keer in jaren dat ik een foutmelding bij/na een update ondervind… en dat de iphone vervolgens ruim 30 minuten bezig was om gegevens te herstellen … Geen goede ervaring.

  7. Werkt goed. Gelukkig geen problemen

  8. De update geïnstalleerd, alleen heb ik bij het opnieuw opstarten pas heel laat de mogelijkheid om de simkaart te ontgrendelen. Zijn er al berichten of ervaringen dat anderen hier ook last van hebben? Sowieso bel ik nu met Apple Support.

    • Antwoord van Apple: Na het updaten is de telefoon nog van alles aan het doen op de achtergrond. Waarschijnlijk viel het me op omdat ik de telefoon tijdens kantooruren aan het updaten was en mijn mobiel snel weer in de lucht wilde hebben (ipv rustig in de avond terwijl je toch wat anders aan het doen bent).

  9. Na iOS 17 AirTag gedeeld van mijn vrouw met mijn Apple Id. Na 17.1 is deze verdwenen. En opnieuw gedeeld uitnodiging komt binnen. Toegevoegd en na enkele seconden verdwijnt deze weer uit mijn telefoon.

  10. Mijn iPhone 11 gaat steeds weer aan als ik hem uitzet en op de draadloze oplader ligt. Dit deed hij eerder nooit.

  11. Op iPad werkt muziek app niet meer goed na update. Een paar nummers speelt ie perfect en loopt dan vast. Meer mensen hier last van?

  12. Sinds 17.1 “golft” het scherm zodra ik het toestel op de magnetic wireless charger leg met tevens een soort van echogeluid

  13. Na update naar 17.1 werkt Mail programma niet meer. Slaat vast. Contact gehad met Apple support en schijnt meer voor te komen. Moet wachten op update. Heeft iemand anders ook deze ervaring?

  14. Er is ook een bug ontstaan voor toegang tot foto’s vanuit Safari….
    Deze heeft geen volledige toegang meer bij mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.