iOS 17 Update

Reacties voor: Apple brengt iOS 17.0.3 uit, lost oververhitting op

Apple heeft iOS 17.0.3 uitgebracht. Daarin zitten weer bugfixes en verbeterde prestaties voor de iPhone. Welke problemen heeft Apple deze keer opgelost?
Lees het complete artikel → Apple brengt iOS 17.0.3 uit, lost oververhitting op
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Als je geen iPhone 15 hebt heb je er dan wat aan om hem te installeren?

  2. @Frans: Als die beschikbaar is voor jou telefoon sowieso, want dan zal er meer opgelost zijn.

  3. Ik had de hoop dat de koppeling met de weer-app op de Watch Ultra 2 hiermee ook opgelost zou zijn. Helaas na de upgrade heeft het ongeveer 20 seconde gewerkt en is de data weer niet zichtbaar.

  4. Deze oplossing stond al eerder op deze site 🙂 Bij mij heeft het gewerkt en alles doet het weer.

    Volg deze stappen om je locatie-instellingen te resetten:
    Ga op de iPhone naar Instellingen > Algemeen > Zet over of stel iPhone opnieuw in.
    Tik op Stel opnieuw in.
    Kies voor Herstel locatie en privacy.
    Voer je toegangscode in en bevestig het.
    Je raakt bij deze stappen geen gegevens kwijt, maar je moet voor alle apps dus wel opnieuw toestemming geven tot je locatie.

  5. @Sam: Deze oplossing had ik gezien en uitgevoerd. Helaas heeft is dit niet de oplossing voor mij.

  6. Gek dat het alleen voor de iPhone 15 is. Sinds een tijdje wordt mijn iPhone 12 pro max ook heet. En dat voor een rit van 5 minuten met alleen muziek via draadloos CarPlay. Dus het is ook niet dat de iPhone wordt opgeladen oid. Ik hoop dat het nu ook voor mij opgelost is.

  7. @Klaas: Ik heb precies hetzelfde met mijn iPhone 12 Pro.

  8. Let op: update 17.0.3 zet alle systeem lokatievoorzieningen weer aan. Ik ben er echt woest over om dit zonder ons in te lichten weer aan te zetten. Ik zet alles op uit en ik wil ook dat dat zo blijft.

    En ja, het zal wel te doen hebben dat weer bijv. niet werkt, maar dan zeg je dat en doe je het niet op een sneaky manier.

  9. @Klaas: @IShowSpeed: Het is niet alleen voor de iPhone 15, echter doet de titel het dit jaar inderdaad wel telkens zo lijken.

  10. Origineel geplaatst door Sam

    Deze oplossing stond al eerder op deze site 🙂 Bij mij heeft het gewerkt en alles doet het weer.

    Bij mij helaas niet. Wegvegen/herstarten van de weerapp op de watch lost het voor korte tijd op. Daarna weer lege weercomplicaties.

  11. Ondanks alle testen en beta testers zijn er weer verschillende updates nodig om problemen in een nieuwe IOS versie op te lossen. Gelukkig zijn we dit wel gewend bij Apple dus na de introductie van een nieuwe IOS versie wacht ik gewoon een paar weken om te zien welke problemen er nu weer ontstaan. Worden op iculture.nl geen nieuwe problemen meer vermeld en blijft het stil na een reparatie update dan is dat voor mij een mooi moment om mijn iPhone te updaten. Je gaat je wel steeds meer afvragen wat er nou eigenlijk wordt getest door al die testers….

  12. @Johan: Je vraagt je idd soms af waar al beta testen voor zijn, net of te te weinig mensen feedback geven.
    Maar ik update gewoon en wacht niet, en moet zeggen heb nooit ergens last van.

    Laatste keer was ergens een keer met ios11, en daar had iedereen last van.
    Daar was toen binnen enkele dagen een nieuwe update, maar verder echt nooit ergens last van bugs gehad.

  13. @JeroenT: Waarom woest worden doe niet zo panisch, je denkt dat je met locatie voorzieningen uit meer privacy heb?(daar ga nu even van uit).
    Droom verder je telefoon is ook prima te track en door de mobiele verbinding 2/3/4/5g, daarbij wordt je in elke winkel(centrum)/ station/ bus/trein etc opgenomen als een big brother huis(loop je daar dan ook met een bivak muts binnen ?)

    Tegenwoordig ook allemaal van die smart deurbellen die verder dan de voortuin opnemen, nee je heb geen privacy meer al jaren.

    Oh en vergeet dan ook niet Bluetooth uit te zetten, want ook die staat na elke update weer aan :).

  14. Ik denk dat het hitteprobleem niet alleen voor de iPhone 15 (Pro) geldt, maar ook voor andere iPhones. Mijn iPhone 14 Pro Max wordt ook warmer dan normaal en vooral tijdens het opladen veel warmer dan gewoonlijk.

    Ook gaat de batterij na 1x opladen fors minder lang mee, ook nu ik iOS 17 toch al een tijdje in gebruik heb en mijn iPhone even vaak gebruik dan voor de update. In iOS 16 ging de batterij na 1x laden zo’n 34 uur mee, dus bijna twee dagen. Nu nog maar 15-18 uur bij het zelfde intensieve gebruik als voorheen. Ik hoop dat dat ook opgelost wordt.

  15. Moesten jullie ook opnieuw apple pay activeren ? Ik namelijk wel

  16. Hopelijk lost dit ook het warmer worden van mijn iPhone 14 in de auto op.
    Sinds iOS 17 werd deze in de draadloze lader met regelmatig zo warm dat het laden werd uitgeschakeld met een waarschuwing.

  17. @JeroenT: Boeiende vaststelling . Hier is er niets veranderd na de update en alles (wat ik had uitgezet) staat nog steeds uit.

  18. Mij IPhone 14 wordt niet meer warm met opladen via de MagSafe batterij.
    Dus het probleem is niet alleen voor de iPhone 15 opgelost.

  19. het hele weer app applicatie licht aan de Apple Watch zelf niet aan de iPhone.

    de Apple Watch heb veel grotere bug problemen dan de iPhone zelf.

  20. Origineel geplaatst door JeroenT
    Let op: update 17.0.3 zet alle systeem lokatievoorzieningen weer aan. Ik ben er echt woest over om dit zonder ons in te lichten weer aan te zetten. Ik zet alles op uit en ik wil ook dat dat zo blijft

    Hier geen last van stond nog als voor de update

  21. @Dennis: Het gaat er om dat ik gewoon geen gps aan wil hebben. Wat daar voor mijn reden is is niet relevant en dus ook totaal niet relevant wat jij er van vindt. Het is mijn toestel en ik doe er mee wat ik wil. De instelling die ik instel horen gerespecteerd te worden door Apple. ik betaal grof geld voor een iPhone en dien op geen enkele manier nog te betalen met mijn gegevens. Dan had ik wel een Android aangeschaft.

    Als Apple pretendeert privacy hoog in het vaandel te hebben dan moeten ze dat laten zien ook. En dat betekent dat als ik gps niet aan wil hebben dat hun niet stiekem het weer aan moeten zetten. En al helemaal niet als ik zie dat ze het aan hebben gezet, ik het vervolgens weer uit zet en twee uur laten weer alles aan staat.

    Ja, dat maakt mij woest ja. En dat is mijn goed recht. Daar heb ik jouw afwijzende vinger niet voor nodig.

  22. Hierbij even de link dat het inmiddels ook is bevestigd door security en privacy developers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.