Reacties voor: iOS 14.4 laat je Bluetooth-apparaten specificeren

Apparaattype aangeven via instellingen
Apple heeft in de iOS 14.4-beta een nieuwe functie verstopt waarmee je kunt aangeven wat voor type apparaat een aangesloten Bluetooth-accessoire is. Wat kun je hiermee?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. De afbeelding suggereert dat je ook de naam van het bluetooth apparaat kan wijzigen. Klopt dit? Ik kan het niet uit het artikel halen.

  2. Het zou nog fijner zijn als je zelf een naam aan het product zou kunnen geven.

  3. Ik hoop dat dit ook werkt bij Bluetooth dongels voor in de auto die aangesloten zijn op de 3,5 mm jack. Nu wordt ineens het volume verlaagt vanwege de veiligheid voor je gehoor omdat iOS 14 denkt dat het een koptelefoon is en geen luidspreker.

  4. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Origineel geplaatst door Steven
    De afbeelding suggereert dat je ook de naam van het bluetooth apparaat kan wijzigen. Klopt dit? Ik kan het niet uit het artikel halen.

    Ja dat klopt. Je hoeft niet eens op de beta te zitten. Je hoeft alleen met je idevice aan het apparaat te zijn gekoppeld. Dan kun je de naam aanpassen.

  6. Origineel geplaatst door Koen
    Ik hoop dat dit ook werkt bij Bluetooth dongels voor in de auto die aangesloten zijn op de 3,5 mm jack. Nu wordt ineens het volume verlaagt vanwege de veiligheid voor je gehoor omdat iOS 14 denkt dat het een koptelefoon is en geen luidspreker.

    Uiteraard is dit waar deze functie voor dient. Dan kan je eindelijk je iPhone koppelen aan een bluetooth transmitter zonder dat je om de haverklap een volumeverlaging krijgt.
    Veel transmitters hebben namelijk last van storing (krakende en piepende geluiden) als je je telefoon niet op 100% zet.

  7. Ik krijg dus regelmatig een melding als ik in de auto muziek via bluetooth luister. Dan gaat het volume omlaag omdat er via de “koptelefoon” ander gehoor schade optreed. Blij dat ze dit gaan oplossen.

  8. Origineel geplaatst door Steven
    De afbeelding suggereert dat je ook de naam van het bluetooth apparaat kan wijzigen. Klopt dit? Ik kan het niet uit het artikel halen.

    Dat kan al lang.

  9. Origineel geplaatst door Steven
    De afbeelding suggereert dat je ook de naam van het bluetooth apparaat kan wijzigen. Klopt dit? Ik kan het niet uit het artikel halen.

    Origineel geplaatst door Dick de wit
    Dat kan al lang.

    Op de Apple support site dat het niet bij elk bluetooth accessoire kan. Dus in mijn geval kan het niet bij: Withings bloeddrukmeter, cardo, tomtom, de 2 auto’s, withings thermo. Dus in mijn geval praktisch alles. Alleen apple apparaten kan ik wijzigen zoals beats en AirPods (Bron)

  10. Kan iemand mij vertellen of dit ook geldt voor jackaansluiting (op ouder model) ? Aangesloten op boxen en iedere keer verlaging vanwege gehoorbescherming, erg irritant…

  11. Gebruik nu “Tile” om spullen te zoeken en dan gebruik je een app en ga je toch niets in de Bluetooth aanpassen? Lijkt mij verwarrend.

  12. Ik blijf het een gedoe vinden dat Bluetooth. Dan wil die weer niet paren of vind het apparaat niet terwijl het er naast ligt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.