iPhone XR review na een week gebruik

Apple brengt vernieuwde versie iOS 12.1 voor iPhone XR uit

Bezitters van een iPhone XR kunnen de update naar iOS 12.1 opnieuw installeren. Apple heeft een nieuwe versie uitgebracht, een week nadat deze update voor iedereen met een geschikt toestel verscheen. Het gaat om buildnummer 16B94.

iOS 12.1 voor iPhone XR

De eerder verschenen versie had nummer 16B93, dus het gaat daadwerkelijk om een andere update. De update verschijnt echter alleen op toestellen die nog niet zijn bijgewerkt. Dit zijn mensen die het toestel uit de doos hebben gehaald en nog geen update hebben uitgevoerd. Zoals je in onze iPhone XR videoreview kunt zien staat er bij toestellen die vers uit de verpakking komen meteen een update voor je klaar. Je kunt de update zoals gebruikelijk over-the-air installeren door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. Mensen met een ander toestel hoeven niets te doen.


iOS 12.1 bevat heel wat nieuwe functies, zoals ondersteuning voor dualsim, waarmee je een tweede abonnement kunt afsluiten via de eSIM. Dit werkt al bij enkele aanbieders, zoals Truphone. Ook kun je met iOS 12.1 de scherptediepte van een foto aanpassen, voordat je op de sluiterknop drukt. Voor mensen die graag groepsgewijs bellen zit er FaceTime voor groepen in. Dit werkt met maximaal 32 mensen tegelijk. Ook zitten er ruim 70 nieuwe emoji en belangrijke foutoplossingen in. Reden genoeg dus om de update uit te voeren.

iOS 12.1 emoji in een gif.

Wil je weten wat de ervaringen van andere iCulture-lezers met de update zijn, dan kun je de reacties onder ons oorspronkelijke artikel over de iOS 12.1 update lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2018, 19:31
Categorie iOS
Onderwerpen ios 12, iPhone XR, update
Device iPhone XR

Actuele iPhone XR deals

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.