iPhone XR videoreview

Bekijk nu onze iPhone XR videoreview: dit is er nieuw

Volledig in kleur!
De afgelopen tijd hebben we de iPhone XR grondig getest. Onze uitgebreide iPhone XR review kon je eerder al op iCulture.nl lezen. Nu is het tijd voor onze videoreview, waar we deze keer iets bijzonders van hebben gemaakt.

Uitgaande van de 6 kleuren waarin de iPhone XR verkrijgbaar is bespreken we in de video 6 onderwerpen: design, scherm, camera, prestaties, gebruik en onze conclusie met advies welke van de drie opslagcapaciteiten je het beste kunt nemen.

Bekijk de iPhone XR videoreview

In onze videoreview van de iPhone XR ben je in zes minuten bijgepraat over de belangrijkste verbeteringen van deze nieuwe smartphone. Terwijl de iPhone XS meer dan duizend euro kost krijg je bij de iPhone XR veelal dezelfde functies voor een stuk minder. Dat heeft uiteraard wel wat gevolgen, want Apple moet toch wel ergens op bezuinigd hebben? Hoe we dat hebben ervaren tijdens het gebruik zie je in onze video.

De iPhone XR is inmiddels verkrijgbaar bij alle providers en is goed leverbaar. Kijk voor de actuele iPhone-levertijden in ons speciale artikel of kijk in ons overzicht van iPhone XR abonnnementen bij welke aanbieders je terecht kunt.

Conclusie iPhone XR review
Dit is de conclusie van onze geschreven iPhone XR review, waar we in de video naar verwijzen, voor uitgebreidere informatie over o.a. het aantal subpixels van het scherm:

De iPhone XR is in veel opzichten de iPhone voor iedereen. De prijs is een stuk aantrekkelijker en dat zal voor de meeste mensen de doorslag geven. Maar dat betekent niet dat je met een afdankertje te maken hebt. Sterker nog, op heel veel punten is de iPhone XR gelijk met de iPhone XS. Het scherm is zelfs nog een stukje groter en voor de lagere prijs is dat een prima deal. Je krijgt daar wel een iets minder mooi scherm voor terug, maar dat verschil zie je eigenlijk echt alleen als je de toestellen naast elkaar houdt. Het design van de iPhone XR springt er ook uit dankzij de vele vrolijke kleurtjes. Het formaat van het toestel kan voor sommige mensen een struikelblok zijn, vooral als je en 4,7-inch toestel gewend bent. Vooral in het begin voelt het grote formaat wat onwennig. We zijn verrast door de prestaties van de camera, omdat Apple met slimme algoritmes ervoor zorgt dat je de beperkingen van de enkele lens eigenlijk nauwelijks merkt.

De iPhone XR heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding van het complete aanbod. Het prijsverschil met de iPhone XS is met €300 behoorlijk groot, dus het is zeker de moeite waard om de iPhone XR te overwegen als je op zoek bent naar een nieuw iPhone.

Lees voor meer informatie onze uitgebreide iPhone XR review

Bekijk ook

Review: iPhone XR

Lees in deze iPhone XR review onze ervaringen met Apple's nieuwste, kleurrijke iPhone. We vertellen je alles over het dagelijks gebruik, de vernieuwingen en hoe Apple erin geslaagd is om je een premium ervaring te geven voor een prima prijs!
Meer video's
Abonneer je op het iCulture.nl YouTube-kanaal als je geen enkele video van ons wilt missen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone XR deals

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.