iOS 10 conceptvideo

iOS 10: dit kan Apple allemaal verbeteren (video)

Wat kan Apple verbeteren in iOS 10 en welke nieuwe functies zouden handig zijn? Deze conceptvideo geeft een aantal ideeën die best bruikbaar zijn.

Tijdens WWDC 2016 krijgen we de nieuwe functies van iOS 10 te zien. Ook al bracht iOS 9 heel wat verbeteringen zoals Split View, zijn toch nog wel wat wensen over. De website Macstories heeft ze overzichtelijk op een rijtje gezet.

iOS 10 conceptvideo

Zo noemden we gisteren al even een donkere modus, waardoor je in het donker prettiger kunt werken. Apps zoals Tweetbot, Drafts en OmniFocus bieden het al. De Berichten-app heeft al een paar jaar geen nieuwe functies gekregen, terwijl de wereld van chat- en berichtenapps sinds 2014 behoorlijk is veranderd. Extensies, chatbots, betere previews en ontvangstbevestigingen, er valt van alles te verzinnen.

Ook iCloud Drive zou verbeterd kunnen worden, met bijvoorbeeld een kolomweergave op de iPad en het gebruik van tags. Multitasking op de iPad was al een grote verbetering, maar het kan nog beter, met bijvoorbeeld interactie tussen split screen-apps. Of wat dacht je van meer proactieve suggesties door Siri? Waarbij zelfs apps van derden gebruik kunnen maken van Siri-spraakcommando’s? In totaal heeft Macstories 8 ideeën die vanwege de insteek van de website vooral op de professionelere gebruikers zijn gericht.

Concept iOS 10

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2016, 19:43
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.