iOS 10.2 met nieuwe emoji's.

Apple brengt iOS 10.2.1 Publieke Beta 4 uit

Apple heeft iOS 10.2.1 Publieke beta 4 uitgebracht, vlak na beta 3. Het lijkt erop dat deze bugfix-update snel voor iedereen beschikbaar komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Eerder vanavond konden ontwikkelaars al de vierde beta van macOS 10.12.3 installeren en nu is er ook een nieuwe beta van iOS 10.2.1 verschenen. Deze is te installeren op elke gewenste iPhone, iPad of iPod touch, mits je bent aangemeld voor het publieke betatestprogramma van Apple. iOS 10.2.1 bevat vooral bugfixes en wordt al sinds half december getest door ontwikkelaars.


iOS 10.2 met nieuwe emoji's.

iOS 10.2.1 beta 4

Afgelopen maandag verscheen de derde beta van iOS 10.2.1 en nu volgt alweer de vierde beta. Dat wijst erop dat Apple haast maakt met deze beta’s, waardoor we de finale release snel tegemoet kunnen zien.

Het betekent overigens ook dat een eerder gerucht dat iOS 10.3 beta op 10 januari beschikbaar zou komen, niet klopt. Dit werd beweerd door Sonny Dickson, een geruchtenblogger die in het verleden met wisselend succes geruchten heeft verspreid. Dickson voorspelde ook dat iOS 10.3 een nieuwe Theatre Mode zou bevatten, mogelijk een variant op een donker thema voor gebruik in de bioscoop en andere plekken waar een felwit scherm storend is. Die Theatre Mode kan er nog steeds komen, alleen niet meer op 10 januari.

iOS 10.2.1 is kleine update

iOS 10.2.1 is een kleine update ten opzichte van iOS 10.2, dat op 12 december verscheen en dat nieuwe emoji bevatte. Ook zaten er drie nieuwe wallpapers in, een nieuwe TV-app en nieuwe schermeffecten voor de Berichten-app. In iOS 10.2.1 lost Apple alleen enkele foutjes op.

In juni kunnen we ook het eerste nieuws over iOS 11 verwachten, de eerstvolgende grote vernieuwing van iOS die in het najaar van 2017 voor iedereen beschikbaar komt. Daarover is nog weinig bekend qua toekomstige functies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2017, 0:09
Categorie iOS
Onderwerpen beta, ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.