iOS 10 beta

‘iOS 10.3 beta komt op 10 januari, bevat nieuwe Theatre Mode’

Apple zou van plan zijn op 10 januari iOS 10.3 beta 1 uit te brengen voor ontwikkelaars. deze bevat een nieuwe 'Theatre Mode' met popcorn-icoontje.

Apple zou plannen hebben om op 10 januari aanstaande de eerste beta van iOS 10.3 beschikbaar te stellen. Deze bevat een nieuwe ‘Theatre Mode’ die gestart kan worden vanuit het Bedieningspaneel via een icoontje dat eruit ziet als een bak popcorn. De informatie is afkomstig van Sonny Dickson, een geruchtenblogger die in het verleden met wisselend succes geruchten heeft verspreid.

iOS 10 beta

iOS 10.3 beta op 10 januari?

Wat die ‘Theatre Mode’ inhoudt en op welke punten het verschilt van AirPlay is vooralsnog onduidelijk. De datum van 10 januari kan haalbaar zijn als Apple op korte termijn iOS 10.2.1 beschikbaar stelt voor iedereen. Momenteel is iOS 10.2 de meest recente versie voor het grote publiek, terwijl betatesters bezig zijn met de tweede beta van iOS 10.2.1 die inmiddels ook als publieke beta te downloaden is.

Overigens publiceerde Dickson een paar dagen geleden nog een filmpje van een zogenaamde Jet White iPhone, die door veel mensen is weggelachen omdat het eerder om een hoesje dan om een daadwerkelijk wit glimmend toestel van Apple ging.

iOS 10.3 intern al in gebruik

Hoe dan ook: Apple zal vroeg of laat met de eerste beta’s van iOS 10.3 moeten beginnen en dat lijkt eerder vroeger dan later. Intern wordt deze versie namelijk al getest. Dat blijkt bijvoorbeeld uit serverrapporten van websites, waarop te zien is dat er al honderden toestellen met iOS 10.3 in gebruik zijn onder het eigen personeel bij Apple.

De update naar iOS 10.3 zou ook nieuwe functies kunnen bevatten voor mogelijke iPads die dit voorjaar op de markt komen. Er zouden nieuwe iPad-functies op zitten, zoals verbeterde ondersteuning voor de Apple Pencil.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2016, 23:53
Categorieën Geruchten, iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.